Χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο?

kafeneio sp
Όλοι γνωρίζουμε ότι η έδρα του Παναθηναϊκού, η Λεωφόρος, είναι μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ελλάδα και είναι ένας βασικός παράγοντας στην απόδοση της ομάδας στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Όμως ο Παναθηναϊκός απειλείται πλέον να υποδεχθεί τον αιώνιο αντίπαλό του δίχως κόσμο! Διαβάστε τους λόγους...

Αιτία για αυτόν τον ισχυρισμό είναι βέβαια η επίθεση στο βαν της NOVA. Στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το κατηγορητήριο που συνέταξε ο επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής, Χαρίλαος Κλουκίνας για την επίθεση με μολότοφ στο βαν της NOVA και ίσως η κατάσταση εξελιχθεί ακόμα χειρότερα για τους "πράσινους".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, αν στην ΠΑΕ ασκηθεί δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια και αυτή γίνει δεκτή.

Προβλέπεται πρόστιμο από 50.000 μέχρι 120.000 ευρώ ακόμα και ποινή κεκλεισμένων των θυρών από μια έως δύο αγωνιστικές. Έτσι κινδυνεύει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών με τον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Η ποινή για μεμονωμένα επεισόδια είναι μόνο πρόστιμο (από 5.000 μέχρι 30.000 ευρώ).

Επιπλέον στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται ο τραυματισμός του διαιτητή Δασκαλόπουλου από μπουκάλι στο ημίχρονο. Αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας, όπως και η επίθεση στο συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων της NOVA από ομάδα 80-100 ατόμων με πέτρες.