Σοβαρά επεισόδια με τραυματία στο Κερατσίνι - Φωτιές και δακρυγόνα

Σοβαρά επεισόδια με έναν μεχρι στιγμής τραυματία σημειώνονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κερατσίνι για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Ομάδα των διαδηλωτών φτάνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χρήση δακρυγόνων.​..
Τα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Νίκαιας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και στο σημείο έσπευσαν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές έχουν στήσει οδοφράγματα, έχουν βάλει φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και έχουν στήσει πύρινα οδοφράγματα μπροστά σε βενζινάδικα. Παράλληλα, αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνα ενεχυροδανειστηρίου στη λεωφόρο Σαλαμίνος, ενώ κάτοικοι της περιοχής αντιδρώντας στις φωτιές που καίνε την περιοχή, πέταξαν πέτρες στους διαδηλωτές. 


Νέα ένταση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 8 έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Περίπου 200 άτομα παραμένουν στην περιοχή όπου άρχισαν και νέα επεισόδια. Πολλές είναι οι φθορές και σε καταστήματα τραπεζών της περιοχής επί της Παν. Τσαλδάρη, όπου και "αναζωπυρώθηκε" η ένταση με πετροπόλεμο και δακρυγόνα. Ένταση με πετροπόλεμο υπάρχει και στην οδό Σαλαμίνος στα Ταμπούρια.
Σε 20, τουλάχιστον, προσαγωγές έχει προχωρήσει, μέχρι τώρα, η αστυνομία. Χωρίς ρεύμα έμεινε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ η Μπενάκη, επειδή έπιασαν φωτιά καλώδια της ΔΕΗ. Εκκενώθηκε η Γρηγορίου Λαμπράκη.