Αιμόφυρτος αποχώρησε από το Κερατσίνι ο Πάνος Καμμένος

Αιμόφυρτος αποχώρησε από το Κερατσίνι ο Πάνος ΚαμμένοςΕπίθεση από αγνώστους δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δέχθηκε επίθεση από ομάδα περίπου είκοσι ατόμων, στη διάρκεια επίσκεψής του στο τόπο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας...

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Σαλαμίνος συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά και χωρίς -σύμφωνα με τις αρχές- να έχει ενημερώσει την Αστυνομία για την παρουσία του.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναγκάστηκε να κατέβει από το αυτοκίνητό του και να αποχωρήσει τρέχοντας, ενώ την ίδια ώρα κάποιοι από τους διαδηλωτές τον καταδίωκαν.
Από το σημείο ο κ. Καμμένος διέφυγε τελικά με μια μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε αστυνομικός συνοδός του.
Ο προέδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετέβη σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι, μετά από προτροπή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά. Η αξονική τομογραφία πάντως δεν έδειξε τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καμμένος ο οποίος επικοινώνησε πριν από λίγο με στενό συνεργάτη του και φέρεται να προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους "γνωρίζει μόνο ο ίδιος", όπως είπε στο συνεργάτη του.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κατονόμασε γνωστούς δημοσιογράφους ως ηθικούς αυτουργούς της εις βάρος του επίθεσης, μέσω Twitter:

Νέα Δημοκρατία: Εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας

"Καταδικάζουμε την απαράδεκτη επίθεση κατά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλους του Κοινοβουλίου κ. Πάνου Καμμένου. Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι' αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους" σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζει την επίθεση

Την επίθεση καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του: "Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου,  και τη βία από όπου και αν προέρχεται.  Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του".

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη και καταδικαστέα επίθεση

"Η επίθεση στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της επίθεσης αυτής από όσους αναπαράγουν τη θεωρία των δύο άκρων θα πέσει στο κενό", σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Μας επιτέθηκαν εγκάθετοι προβοκάτορες"

Για "προβοκατόρικη επίθεση" κάνουν λόγο από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο Ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει".