Ο Ρουπακιάς είχε μαζί και δεύτερο άτομο όταν έφτασε στο Κερατσίνι

Ο Ρουπακιάς είχε μαζί και δεύτερο άτομο όταν έφτασε στο ΚερατσίνιΜία είδηση, η οποία προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση περιέχει η δικογραφία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το Γιώργο Ρουπακιά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, σύμφωνα με δύο γυναίκες, αυτόπτες μάρτυρες, ο δολοφόνος δεν ήταν μόνος όταν έφτασε στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας, αλλά συνοδευόταν από ένα ακόμα άτομο με ξυρισμένο κεφάλι...
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του tovima.gr, οι μαρτυρίες προέρχονται από δύο νεαρά άτομα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, ενώ έχουν προκαλέσει νέα δεδομένα στη διαδικασία της ανάκρισης, καθώς η λεπτομέρεια αυτή φαίνεται να αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα σε ό, τι αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Στο ίδιο κείμενο που έχει στα χέρια της η εισαγγελέας Πειραιά, περιλαμβάνονται επίσης, κλήσεις προς και από τον κατηγορούμενο, ενώ σε κάποιες από αυτές φαίνεται ως αποδέκτης και ο Γιώργος Πατέλης, της Χρυσής Αυγής Νίκαιας.

Θυμίζουμε ότι χθες εκδόθηκε βούλευμα, το οποίο επιβάλλει σε δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας την ενεργοποίηση του μηχανισμού παρακολούθησης των τηλεφωνημάτων του συγκεκριμένου ατόμου.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία διαβιβάστηκαν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος εξετάζει τώρα και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.