Επιβλητική πρεμιέρα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας

kafeneio sp
Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε εύκολα της Σουηδίας με 79-51 και έδειξε ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί για την πρώτη θέση της διοργάνωσης. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι διεθνείς, με κορυφαίους τους Μπορούση, Μαυροκεφαλίδη, Σλούκα, Ζήση και Σπανούλη...

Η εθνική μας επικράτησε της Σουηδίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας για τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης με 79-51, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Οι διεθνείς μας μετά τα πρώτα οκτώ λεπτά της αναμέτρησης επέβαλαν το παιχνίδι τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία Σουηδία, η οποία δεν κατάφερε πέρα από ατομικές ενέργειες κυρίως το Τέιλορ να απειλήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Με αυτόν τον τρόπο η εθνική μας έδωσε... παράταση στα 18 χρόνια χωρίς νίκη των Σουηδών σε Ευρωμπάσκετ που είχαν κερδίσει τελευταία φορά σε "μεγάλο ραντεβού" το 1995 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας.

Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας είναι η Ρωσία, η οποία έχασε στην πρεμιέρα με 76-69 από τη γειτόνισσα Ιταλία. Πολλές απουσίες για τις "αρκούδες" που δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα παρόλο την προσπάθεια του Μόνια στα τελευταία λεπτά.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα 5/9 στις 22:00 την Ρωσία με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της.