Η μέγιστη κωλοτούμπα Σαμαρά για το χρέος. Τώρα δεν συζητά κούρεμα, αλλά πριν.....

Η σημερινή ομιλία Σαμαρά, προσφέρεται για πολλά άρθρα-σχόλια. Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να τα σχολιάσουμε όλα, μιας και τα ψέματα στην ομιλία Σαμαρά έπεφταν βροχή!

Η μέγιστη κωλοτούμπα  αφορά το δημόσιο χρέος, που μέχρι και ο 7χρονος ανιψιός μου ξέρει ότι δεν είναι βιώσιμο. Το χρέος, είναι τεράστιο και ποσοστιαία 50%...

παραπάνω σε σχέση με το ΑΕΠ της χώρας. Παρόλα αυτά ο Σαμαράς δήλωσε, σήμερα στην ΔΕΘ: " Να τελειώσει η συζήτηση για το νέο κούρεμα γιατί "φρενάρει" τις επενδύσεις "

Αλήθεια Αντωνάκη;;; Από πότε ισχύει αυτό;

Και εδώ παραθέτουμε δηλώσεις του Στουρναρα τον φετινό Απρίλιο, για το χρέος "«Είναι ρητά διατυπωμένο ότι, σε περίπτωση που αποκτήσουμε πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό ακόμη και από φέτος, η ελληνική κυβέρνηση θα ζητήσει την άμεση ενεργοποίηση της ρήτρας που συμφωνήθηκε, δηλαδή τη μείωση του δημόσιου χρέους"

Η απόλυτη υποταγή του Σαμαρά, στις ορέξεις της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Απέκλεισαν το κούρεμα, μετά δήθεν ο Σαμαράς πήγε στον Ομπάμα για να το προωθήσει ω αίτημα, αλλά σήμερα βοήθησε δημοσκοπικά την Μέρκελ, αρνούμενος το!