Κλείνουν τα μάτια στα επεισόδια του Ολυμπιακού!

kafeneio sp
Και ενώ όλοι είδαν τις φωτογραφίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον αγώνα στη Λειβαδιά, η Πειθαρχική Επιτροπή δεν είδε τίποτα τέτοιο, καθώς το φύλλο αγώνα του διαιτητή δεν ανέφερε τίποτα!

Η πρόκληση με τα επεισόδια της Λιβαδειάς συνεχίστηκε και με τις αποφάσεις της Πειθαρχικής της Super League καθώς τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν αγγίζουν τα όρια του σκανδάλου! Με 2500 ευρώ τιμωρείται ο Ολυμπιακός, για τα επεισόδια που... δεν είδε ποτέ ο Τοπούζης, με 2600 ευρώ ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τη Βέροια...

 Μπορεί στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό με τον Ολυμπιακό να έγιναν αρκετά έκτροπα, όταν οπαδοί των Πειραιωτών άρχισαν... μάχη με τους άνδρες της Αστυνομίας, εκτός γηπέδου και ουκ ολίγα καθίσματα έφυγαν από τη θέση τους, με συνέπεια των τραυματισμό πέντε θεατών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του γηπέδου αλλά και την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με 10 λεπτά καθυστέρηση, όμως, ο διαιτητής του αγώνα, κ. Τοπούζης, ήταν… σε άλλο γήπεδο και δεν κατέγραψε τίποτα από όλα αυτά στο φύλλο αγώνα.

 Φυσική συνέπεια της λανθασμένης κίνησης του ρέφερι, ήταν και η ποινή που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας στους «ερυθρόλευκους». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 2500 ευρώ, την ώρα που άλλες ΠΑΕ για… πταίσματα, σε σχέση με όσα έγιναν στη Λιβαδειά, τιμωρήθηκαν με μεγαλύτερο ποσό! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2600 ευρώ, για τον αγώνα με τη Βέροια στον οποίο δεν συνέβη το παραμικρό….

 Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής:

 «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

 Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Διότι : «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε κατά τέσσερα (4΄) λεπτά διότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης παρουσιάστηκαν στην φυσούνα με παραποιημένο τον βασικό εξοπλισμό τους (κάλτσες)»: ποινή επίπληξης.

 Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

 Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ.

 Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

 * Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση».