Θυμός φιλάθλων : "Κάνατε την Άρσεναλ μπ...λο" (Video)

kafeneio sp
Μεγάλη οργή γα την εντός έδρας ήττα των κανονιέρηδων στην 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ από την Άστον Βίλλα με 1-3.Οι τάξεις των φιλάθλων όμως ήταν εξοργισμένοι με τη διοίκηση,το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας, μιλώντας ακόμα και για παραιτήσεις...
Ένας φίλαθλος της Άρσεναλ που είδε τον αγώνα μίλησε στην κάμερα και χαρακτήρισε τους επικεφαλείς των κανονιέρηδων "ολικά ανίκανους", ενώ τόνισε πως "δεν θα μπορούσαν να τα έχουν πάει καθόλου χειρότερα" στη στελέχωση του ρόστερ.

Στο στόχαστρο και ο ελληνικής καταγωγής εκτελεστικός διευθυντής των Λονδρέζων, Ιβάν Γκαζίδης, για τον οποίο είπε πως "θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του", καθώς "δεν μπορεί να έχει 180 εκατομμύρια λίρες στην τράπεζα και να παίζει ο Καθόρλα στην Άρσεναλ. Τι γίνεται σε αυτή την ομάδα. Μας έχετε αφαιρέσει την υπερηφάνεια".

Δεν ήταν δε λίγα τα "γαλλικά" που ξεστόμισε σε συνέχεια των αποδοκιμασιών που ακούστηκαν στο γήπεδο, ενώ απείλησε για τα χειρότερα, αν η Άρσεναλ αποκλειστεί από τη Φενέρ στο Champions League.