Κλείνει το deal με Μαυρία

kafeneio sp
Φαίνεται πως η τρίτη προσπάθεια της Σάντερλαντ να φέρει το Χάρη Μαυρία στο νησί ήταν καθοριστική με τους πράσινους να αποδέχονται και να βάζουν λεφτά στα ταμεία.Ωφελημένος βγαίνει ο Παναθηναϊκός με μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν και μελλοντικά έσοδα από το μικρό...

Η μεταπήδηση του Χάρη Μαυρία στις "μαυρόγατες" έχει μπει στην τελική ευθεία. Εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο στις ιατρικές εξετάσεις ο 19χρονος άσος ακόμη και από σήμερα θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αφίχθη χθες στο Γουέαρσαϊντ προκειμένου να γράψει τον επίλογο σε ένα φλερτ που διήρκεσε αρκετές εβδομάδες. Το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους που ενδέχεται να καρπωθούν οι "πράσινοι". Βάσει συμβολαίου η ελληνική ομάδα θα εισπράξει ως προκαταβολή 1.500.000 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί στο τέλος της χρονιάς.Ενώ βέβαια εαν η Σάντερλαντ πουλήσει τον παίκτη αλλού τότε ο Παναθηναϊκός θα λάβει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 5%.

Η υπομονή της διοίκησης του Παναθηναϊκού εξαντλήθηκε λόγω των παλινωδιών των Άγγλων και το θέμα πάγωσε. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Σάντερλαντ πούλησε τον Τζέιμς ΜακΚλιν στην Γουίγκαν βάζοντας στα στα ταμεία της 1.500.000 ευρώ. Η Σάντερλαντ επανήλθε στο θέμα της απόκτησης του Μαυρία ζητώντας από τον Παναθηναϊκό τον διεθνή άσο με την μορφή δανεισμού.

Το "τριφύλλι" απέρριψε δίχως δεύτερη σκέψη την συγκεκριμένη πρόταση. Οι "μαυρόγατες" δεν το έβαλαν κάτω ικανοποιώντας την επιθυμία του Ντι Κάνιο να γίνει νέα κρούση. Η πρόταση των 3.000.000 ευρώ συν τα μπόνους δεν άφησε ασυγκίνητο τον Γιάννη Αλαφούζο. Έτσι εκτός απρόοπτου ο Μαυρίας θα αποτελέσει την 11η φετινή μεταγραφή της Σάντερλαντ.