Θερμή υποδοχή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία

kafeneio sp
Και ενώ το CAS απέρριψε εκ νέου το αίτημα της Μέταλιστ για την απόφαση της UEFA, την αποστολή του ΠΑΟΚ την περίμενε μια έκπληξη που εντυπωσίασε τους Γερμανούς...


Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι 3 ωρών Θεσσαλονίκη-Ντίλσεντορφ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ επιφύλασσαν θερμή υποδοχή την ώρα που έβγαιναν από την αίθουσα αφίξεων.

Περίπου 300 και πλέον οπαδοί του δικεφάλου, που δεν ήταν μόνο Γερμανοί φίλοι του ΠΑΟΚ άλλα και Έλληνες που ταξίδεψαν από την Ελλάδα νωρίτερα για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας.

Οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα τόσο των Χουμπ Στέφενς αλλά και των υπόλοιπων παικτών για να τους τονώσουν όσο πιο πολύ γίνεται για το ματς με τη Σάλκε.


Οι φίλοι του "Δικεφάλου" φώναξαν πολλές φορές το σύνθημα "ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς"! Η αποστολή του ΠΑΟΚ, αναχώρησε αμέσως από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το ξενοδοχείο που θα καταλύσει στην πόλη του Έσεν.

 Τέλος, πολλοί Γερμανοί, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου που θα μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ ρωτούσαν αν όντως ο Χουμπ Στέφενς είναι προπονητής της ελληνικής ομάδας και τόνιζαν ότι έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Ολλανδό τεχνικό.