Νταής και τραμπούκος ο Μέσι?

kafeneio sp
Ισπανικά δημοσιεύματα, στην εφημερίδα Confidencial ισχυρίζεται πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας "φασίστας" στα αποδυτήρια και κακοποιεί ψυχολογικά τους νεαρούς συμπαίκτες του.


Κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως ο Αργεντίνος άσος της Μπαρτσελόνα αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και είναι ο υπεύθυνος για αρκετούς τίτλους των Καταλανών. Μπροστά στα μάτια του κόσμου η συμπεριφορά του είναι κόσμια και κοινωνική, όμως πίσω από αυτά τι γίνεται?

Η ισπανική εφημερίδα γράφει κάποιους από τους διαλόγους που ισχυρίζεται ότι ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, με το Μέσι να έχει το ρόλο του "κακού".

Σε συνομιλία με τον Κρίστιαν Τέγιο, ο Μέσι του είπε: "Τι κάνεις; Είσαι καινούριος εδώ, είσαι ένα τίποτα για αυτό δώσε μου πάσα. Είσαι εδώ για να παίζεις για εμένα".

Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός ξέσπασε σε κλάματα επειδή κανένας συμπαίκτης δεν τον υποστήριξε θεωρώντας ήταν λογικό ό,τι συνέβη.

Σε λεγόμενα προς τον Αλέξις Σάντσες, ο Μέσι του είπε: "Βλέπεις πόσο χάλια είσαι; Δεν καταλαβαίνω γιατί κόστισες τόσο. Δεν πετυχαίνεις καν γκολ, για αυτό δώσε μου πάσα"

Βέβαια τα παραπάνω δημοσιεύματα δύσκολα να αληθεύουν γιατί μετά από τέτοιο ψυχολογικό πόλεμο, δε θα πανηγύριζαν όλοι μαζί τα γκολ του Μέσι. Δεν αποκλείεται να αποτελούν δημιουργήματα φαντασίας καθώς οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δεν φημίζονται για την μετριοπάθειά τους.