Μαυρίας στη Σάντερλαντ

kafeneio sp
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χάρης Μαυρίας θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Αγγλία και στις μαυρόγατες. Το σίριαλ της μεταγραφής του που είχε αρχίσει από τα μέσα περίπου του καλοκαιριού φαίνεται να παίρνει τέλος και να γίνεται το νέο απόκτημα του Ντι Κάνιο έναντι του ποσού των...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Χάρη Μαυρία. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός το μεσημέρι της Τρίτης πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο. Στόχος του είναι να βρεθεί στο Σάντερλαντ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Μαυρίας πέταξε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σάντερλαντ ύψους τεσσάρων (3+1) εκατομμυρίων.Δηλαδή ο Παναθηναϊκός, με βάση τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, θα καρπωθεί το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ ακόμα ένα θα μπει στα ταμεία των πράσινων όταν συμπληρώσει έναν αριθμό συμμετοχών ο παίκτης.

Μεγάλη ανάσα θα αποτελέσει για τον "άρρωστο" Παναθηναϊκό αυτή η μεταγραφή που θα εισπράξει 3 εκατομμύρια για να μπορέσει να γεμίσει κάποιες τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ των πρασίνων.

Αναμένονται εξελίξεις ακόμα και εντός της ημέρας...