Ο Βενιζέλος Πρωθυπουργός. Δείτε πως ζει το όνειρο του, ακριβώς!

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος από χθες μπορεί να πεθάνει ήσυχος.....Έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μέχρι και την Παρασκευή που θα επιστρέψει, με το κακό, ο Αντώνης Σαμαράς από τις ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστό ότι πρόκειται περί πολύ φιλόδοξου ατόμου. Από το ΚΟΔΗΣΟ, μεταπήδησε στο ΠΑΣΟΚ, με το όνειρο να αναλάβει κάποτε τα ηνία της χώρας. Τα χρόνια πέρασαν, και η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου...
, τον εμπόδισε να αναλάβει την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, έγκαιρα, και μετά την αποτυχία να του πάρει την ηγεσία το 2007, με τις πιο ηλίθιες πολιτικά κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει, και μετά την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ, το είχε πάρει απόφαση, ότι πρωθυπουργός δεν θα γινόταν ποτέ.....Με το οικτρό 11% του Ιουνίου του 2012, ελπίδα δεν είχε!

Τα έφερε έτσι η ζωή, έκανε την πιο μεγάλη κωλοτούμπα φέτος τον Ιούνη, και βρέθηκε υπουργός και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δηλαδή αναπληρώνει τον Σαμαρά, όταν αυτός είναι απών. Από χθες λοιπόν, και μέχρι την Παρασκευή, που ο αόμματος Σαμαράς, θα βλέπει την διακόσμηση του Οβάλ γραφείου, ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα είναι Πρωθυπουργός της χώρας!

Έτσι από χθες το πρωί, που αναχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βενιζέλος άρχισε τους πανηγυρισμούς κόσμια, ανάβοντας ένα πούρο Αβάνας. Αλλά επειδή έχει ελληνική ψυχή, παράτησε γρήγορα το πούρο, και άρχισε να πανηγυρίζει στο σπίτι του. Χοροπηδούσε σαν τρελός επί μισής ώρας.....Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε την αιτία του μεγάλου σεισμού στην Φθιώτιδα!

Χθες απόγευμα, πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου. Κάποιος υπάλληλος του μεγάρου, τόλμησε να ξεχάσει την νέα θέση του Βενιζέλου, και στην είσοδο τον ενημέρωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς λείπει, και να περάσει μία άλλη μέρα. Ο Βενιζέλος τον πλάκωσε κυριολεκτικά στο ξύλο, και άμεσα κανόνισε την απόλυση του εν λόγω υπαλλήλου. Ύστερα από το επεισόδιο, μπήκε στο πρωθυπουργικό γραφείο, ξεκρέμασε τον κάδρο του Αντώνη Σαμαρά, και έβαλε στον τοίχο, ένα δικό του, που το έχει έτοιμο εδώ και 7 χρόνια περίπου! Το βράδυ, αφού κάλεσε τον Μπόμπολα, και άλλους φίλους του, που συνέβαλλαν καθοριστικά να γίνει πρωθυπουργός, έβαλε την κουζίνα του Μαξίμου, να του ετοιμάσουν γουρουνοπούλες, και άλλα καλούδια.

Η σημερινή και τελευταία μέρα, που θα είναι πρωθυπουργός ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται εντυπωσιακή, καθώς θα αφήσει πίσω τους πανηγυρισμούς και θα "κυβερνήσει" την χώρα. Έτσι, θα προσλάβει, με Προεδρικό Διάταγμα γύρω στους 500 φίλους του στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, θα ανακαλέσει όλους τους υπουργούς της ΝΔ από τα γιοτ διαφόρων παραγόντων, που βρίσκονται αυτό το διάστημα, έτσι για να τους κάνει πλάκα. Η τελευταία του πράξη, θα είναι, πάλι με Προεδρικό Διάταγμα, να επιβάλλει έκτακτο τέλος, μέχρι το 2020, για τον αέρα που θα αναπνέουμε, που θα εισπράττεται και αυτός μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Άνεμος Αντίστασης