Γεωργιάδης: Αν ήμουν ο Τσίπρας θα διέγραφα τον Παναγούλη - Παναγούλης: Να γίνει πρόεδρος στο πειθαρχικό μας

gewrgiadhs-an-hmoyn-o-tsipras-tha-diegrafa-ton-panagoylh-panagoylhs-na-ginei-proedros-sto-peitharxiko-toy-syriza-o-gewrgiadhsΝέα διάσταση πήρε η κόντρα που ξέσπασε χθες μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο υπουργός Υγείας δεν θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο του κ. Παναγούλη ο οποίος τον χαρακτήρισε «καρνάβαλο...
, ψυχοπαθή και γελωτοποιό». Ωστόσο ανέφερε πως «αν ήμουν ο Τσίπρας θα διέγραφα τον Παναγούλη γιατί προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει μια εξυπνάδα. Δεν με ενδιαφέρει για εμένα, αλλά προσέβαλε τόσο κόσμο».

Λαμβάνοντας τον λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι επιμένει στη δήλωσή του, γιατί όπως είπε η δήλωση αυτή αφορά στη φράση του κ. Γεωργιάδη «έπρεπε να σας είχαν απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο». «Η φράση αυτή είναι κατάπτυστη και δυστυχώς πέρασε σε όλα τα μέσα» είπε ο κ. Παναγούλης και πρόσθεσε ότι «δεν έκανα τίποτα άλλο από αυτά που λέει ο κόσμος, ο λαός.»

Κληθείς από από τους παρουσιαστές να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη πως αν ήταν ο Τσίπρας θα τον διέγραφε, ο κ. Παναγούλης απευθύνθηκε στον κ. Στρατούλη ο οποίος ήταν καλεσμένος της εκπομπής και του συνέστησε να πάει γρήγορα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και «να εισηγηθεί στον πρόεδρό μας, να βάλουμε τον κ. Γεωργιάδη στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρο».