Όλα τα "μωρά"στην πίστα...Ξεκινάει και το Alter τις εκπομπές!


Μία έκπληξη περίμενε σήμερα όσους γύρισαν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες στη αναλογική συχνότητα του Alter που εκπέμπει από την Πάρνηθα ενώ τις επόμενες μέρες το σήμα του καναλιού με την κάρτα ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ θα βγει και στον αέρα της DIGEA...
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κουρής βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία του καναλιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι διαπραγματεύσεις με τους εργαζομένους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες το κανάλι αναμένεται να εκπέμψει ξανά. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη στον χώρο της τηλεόρασης και των Media.

Έδεσε η σάλτσα, με τον πολυμήχανο Κουρή, να καταφέρνει να ανοίξει πάλι το κανάλι του. Έτσι σε ότι αφορά, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, έχουμε τα επίσημα φερέφωνα της κυβέρνησης, Mega, Ant1, Alpha και ΣΚΑΙ όπως είχαμε συνηθίσει. 

Σε αυτά προσθέστε το "νέο" Star, με τον Χατζηνικολάου να δίνει τον ρυθμό, και να μετατρέπεται σε ένα δημοσιογραφικό κανάλι, και βέβαια το Alter του Κουρή. Είναι απορίας άξιο, να δούμε αν το Star και το Alter, θα ακολουθήσουν την Βοριο-Κορεάτικη οδό, και θα γίνουν πάλι εκφραστές της μνημονιακής κυβέρνησης. Τα μέτρα του Σεπτεμβρίου, θα είναι τα σκληρότερα, όλων των προηγουμένων, και ίσως χρειάζονται βοήθεια.....

Βέβαια, επειδή μιλάμε για επιχειρηματίες, που προσπαθούν πάντοτε να προσαρμοστούν στις καταστάσεις, δεν θα εκλπαγούμε αν δούμε Alter ¨η Star να προβάλλουν με μέτρο, και κάποια πραγματική εικόνα της εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας, γιατί ελπίδες ανάκαμψης, ο Σαμαράς και η ΝΔ, δεν έχουν!