Ποιος πολιτικός έχει κατοχυρωμένο το όνομα «Νέα Ελλάδα»

poios-politikos-exei-katoxyrwmeno-to-onoma-nea-elladaΝέα Ελλάδα...Παίζει παντού..ακούγεται από όλα τα στόματα υπουργών και στελεχών της Συγγρού και μάλλον σηματοδοτεί την έναρξη μιας «νέα εποχής» για τη δεξιά παράταξη.

Το «Νέα Ελλάδα» εκτιμούν πολλοί μπορεί να είναι και η μετεξέλιξη...
της Νέας Δημοκρατίας δεν υπολογίζουν όμως πως το όνομα είναι κατοχυρωμένο από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο από τα χρόνια του ΚΕΠ ( Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών).

Στη Συγγρού πάντως φαίνεται πως επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν κάτω από το όνομα Νέα Δημοκρατία ήθελε να «στεγάσει» όλα τα ρεύματα και όλους του χώρου. Το 1974 η ανάγκη της χώρας ήταν η Δημοκρατία σήμερα είναι η ίδια η Ελλάδα «για όλους του Έλληνες» φαίνεται πως σκέφτονται. Με τη Νέα Ελλάδα επιχειρείται να δημιουργηθεί μια ομπρέλα που θα «καλύψει» όλους τους άστεγους ψηφοφόρους και αυτούς που έχουν φύγει για αριστερά και αυτούς που έχουν πάει ακόμα πιο δεξιά.

Πάντως όπως εκτιμάται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν θα έχει αντίρρηση να παραχωρήσει το όνομα στον Αντώνη Σαμαρά και να γίνει ο νονός του...