«Στοχοποιείται η οικογένεια Παπανδρέου»

stoxopoieitai-h-oikogeneia-papandreoyΤην ενόχλησή του δείχνει σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Αιτία το δημοσίευμα  της εφημερίδας REAL NEWS στο οποίο αναφέρεται ότι το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου βρίσκεται στη λίστα του ΣΔΟΕ....

Στην απάντησή του ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι, όπως και δεκάδες άλλοι φορείς, το Ίδρυμα ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ και δεν βρέθηκε ουδέν μεμπτόν.

Και εκφράζει την ενόχλησή του καθώς, όπως λέει,«Η εφημερίδα Realnews, σε σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει το οποίο και προβάλει σαν κεντρικό θέμα στο αυριανό πρωτοσέλιδό της, με τίτλο "Σε λίστα του ΣΔΟΕ το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου", επέλεξε από το σύνολο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από το ΣΔΟΕ, να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στο ΙΑΠ». και κάνει λόγο για συντονισμένο πόλεμο στην οικογένεια Παπανδρέου:

«Έτσι κι αλλιώς, αποτελεί γνωστό στοιχείο του βρώμικου πολέμου εναντίον των Παπανδρέου και του Ιδρύματος -επιβεβαιώθηκε και πρόσφατα από τις σχετικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, παλαιότερων και νεότερων- πως... για ό,τι έγινε στη χώρα πριν από το 2009 φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου, για ό,τι έγινε μετά το 2009 φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου».