Ολα τα ονόματα που ακούγονται για τον ανασχηματισμό

Περισσότερο από βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται στην νέα κυβέρνηση η συμμετοχή των βουλευτών Μάκη Βορίδη, Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη. Για τον κ. Μητσοτάκη ακούγεται ότι θα.........
αναλάβει θέση στο υπουργείο Περιβάλλοντος, ενώ ο κ. Βορίδης κατά πάσα πιθανότητα αναλαμβάνει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης Για τον κ. Γεωργιάδη, ακούγεται ότι θα αναλάβει θέση υφυπουργού σε παραγωγικό υπουργείο.. 
 Παραμένουν :
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας,  η Όλγα Κεφαλογιάννη που παραμένει το υπουργείο Τουρισμού, αλλά και ο Νίκος Δένδιας που επίσης θα παραμείνει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Επίσης ο κ. Τσαυτάρης και ο κ. Κούρκουλας παραμένουν στη θέση τους, ενώ
Αρβανιτόπουλος και Χατζηδάκης ακούγονται ότι είναι σ’ αυτούς που θα παραμείνουν.

Οι εκπλήξεις
Τα μη ... αναμενόμενα πρόσωπα που οι πληροφορίες θέλουν να μπαίνουν στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης είναι ο κ. Διονύσης Σταμενίτης, βουλευτής Πέλλας. Είναι εδώ και πολλά χρόνια πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην υφυπουργός κ. Γ. Κωνσταντόπουλος συμπληρώνει τη λίστα, όπως και ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σανετάκης.
Ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, ο Χρήστος Δήμας βουλευτής Κορινθίας, Αλλά και οι κκ Κώστας Τασούλας, βουλευτής Ιωαννίνων, και ο Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτής Τρικάλων.


 Οι πράσινοι
Ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για την ΕΡΤ.

Βέβαιη θεωρούν κάποιοι την συμμετοχή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην κυβέρνηση όπως και βεβαίως την θέση αντιπροέδρου να αναλάβει ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα μπει και στην κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Ακούγονται επίσης τα ονόματα των:

Γιαννη Μανιάτη

Πάρι Κουκουλόπουλου

Συμεών Κεδίκογλου

Βασίλη Κεγκέρογλου

και Εύης Χριστοφιλοπούλου