ΡΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΘΑΝΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ!!!


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Θυμάστε τους στημένους αγώνες κάτς που έβγαιναν οι παλαιστές και έλεγαν ο ένας προς τον άλλο «Ρε θα σε ξεσχίσω!», απαντούσε ο άλλος «Τι λες μωρέ νούλα, εγώ θα σε κάνω λιώμα!» κλπ κλπ. Και μετά πηγαίναι οι αφελείς στην αρένα, πλήρωναν το ωραία τους λεφτά, οι αρκουδάνθρωποι (λέγε με παλαιστές) τα τσέπωναν μαζί με τα γύρω τριγύρω λαμόγια –στοιχματατζήδες εις υγείαν των κοροϊδων, και από δω πήγαν κι οι άλλοι! Κι οι άλλοι! Κλπ.  Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται με το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα!. Ότι και καλά βγαίνει η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ και κατακεραυνώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τον θεωρούν ακραίο (λες και δεν τον είδαμε με τη σούζα μπροστά στη Μέρκελ που επαινούσε και κείνη αλλά και τον Γερμανικό πολιτισμό!!!), ανεύθυνο (πείτε ότι έχουν άδικο όταν ανά τέσσερις ώρες αλλάζουν πολιτική και γνώμη και....
έχουν κάνει την κωλοτούμπα ολυμπιακό άθλημα!...), εξτρεμιστή (του γλυκού νερού...)  κλπ.
     Ότι και καλά ο Τσίπρας που θα σώσει την Ελλάδα και θα μας βγάλει απ’ το μνημόνιο, το οποίο όμως προσυπογράφει, ενώ ουσιαστικά και με κωλυσιεργεία παίζει και αυτός το παιχνίδι των τοκογλύφων και του δοσιλογισμού, αφήνοντας  την τρικομματική κυβερνητική κατάρα να αλωνίζει, το έχουν πάρει είδηση ακόμα και οι πέτρες. Ότι κάνει και μεγαλοαβάντα στην τρικομματική και αυτό το βλέπουν οι πάντες.  Ότι οι τοκογλύφοι- που και καλά τον φοβούνται για να μας παίζουν το παιχνίδι της σουπιάς με το μελάνι στα μάτια μας- έχουν βρει τον πιο υπάκουο μαθητήστο πρόσωπο του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, και σταθερό στυλοβάτη του παραπαίοντος διαεφθαρμένου πολιτικού συστήματος του οποίου μέλη ήταν όλα τα τα ντεμέκ «αντιμνημονιακά» ρέμπελα σαν συνδικαλισταράδες, πρόεδροι και αντιπρόεδροι οργανισμών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  και δε συμμαζεύεται είναι κάτι που το ξέρουν οι Έλληνες και γι’ αυτό έχει αρχίσει και κατηφορίζει στις δημοσκοπήσεις μαζί με τους υπόλοιπους δωσίλογους.
     Όσο σκληρό και να μας ακούγεται, είμαστε όλοι οι Έλληνες μόνοι να αντιπαλέψουμε για την Ελλάδα και δεν υπάρχει κανένας σωτήρας ή Ηγέτης από τους παρόντες πολιτικούς, που μαζί με μας θα αναλάβει να μας βγάλει από την κρίση. Μόνο τον Θεό έχουμε Βοηθό που δεν ευλογεί το άδικο. Στην πορεία κάτι καλό θα κάνει για να μας βοηθήσει.