Φλέρτ ανάμεσα στη ΝΔ και τη χρυσή αυγη ανακάλυψε ο Τσίπρας

tsiprasΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το πρωί στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, κατηγορώντας την ότι καλοβλέπει την ακροδεξιά...
«Οι μάσκες έπεσαν, υπάρχει αδιάκριτο πολιτικό φλερτ ανάμεσα στη ΝΔ και την ακροδεξιά» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναφερόμενος στο ναζιστικό ξέσπασμα της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας καταδίκασε τις «ίσες αποστάσεις», όπως είπε, «που τήρησε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, έναντι του προεδρείου της Βουλής και των νοσταλγών του Χίτλερ» και επισήμανε ότι στη συζήτηση της ερώτησής του για την τύχη του αντιρατσιστικού νόμου -με αφορμή την οποία ξέσπασε το πρωτοφανές επεισόδιο- δεν παρέστη ούτε ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι υπάρχει ομφάλιος λώρος ανάμεσα στον σκληρό πυρήνα της ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή, μίλησε για δεσμό ακροδεξιών συμβούλων του πρωθυπουργού και για ακροδεξιά ολισθήματα του Αντώνη Σαμαρά και επικαλέστηκε δύο κοινοβουλευτικά γεγονότα, για να αποδείξει τη σχέση αυτή:

- Πρώτον, ότι πρόσφατα 70 βουλευτές της συμπολίτευσης ψήφισαν την πρόταση της Χρυσής Αυγής για άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, προκειμένου να δικαστεί για πολιτικές του απόψεις και

- Δεύτερον, τη μη ψήφιση από το γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, για να δικαστεί για τη βιαιοπραγία κατά των κυρίων Καννέλη και Δούρου.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλους να ξεσηκωθούν, ακόμη και τους βουλευτές της ΝΔ, εναντίον των νεοναζί.