Από το «δεν θα γίνουν απολύσεις» στο «δεν θα απελαθεί κανείς» ! Μπανανία – ξέφραγο αμπέλι κερνάει… φράουλες!

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
 
«Δεν θα απελαθεί ΚΑΝΕΙΣ!!!»
Δήλωση της υπουργάρας του Απροστάτευτου Πολίτη της μακρινής Ρουσφετόβιας για τους λαθροφερμένους εποίκους–θύματα των πιστολάδων ανθρωπόμορφων κτηνών–επιστατών φραουλάδικου της ξεφτίλας…  
 
Η κρίση της Ρουσφετόβιας  είναι λένε πρωτίστως  οικονομική. Η κρίση της Ρουσφετόβιας  είναι λένε πρωτίστως  πολιτική. Η κρίση της Ρουσφετόβιας  είναι λένε πρωτίστως  πολιτισμική. Η κρίση της Ρουσφετόβιας  είναι λένε πρωτίστως  ηθική.  Η κρίση της Ρουσφετόβιας  είναι λένε πρωτίστως  αξιακή.  Η κρίση της...... Ρουσφετόβιας  είναι λένε  πρωτίστως θεσμική! Η κρίση  είναι λένε … και τι δεν λένε!
Όχι αδέλφια. Όχι αναλυτάδες μου! Την ρίζα της κρίσης της Ρουσφετόβιας, την αποκαλύπτει το ίδιο της το όνομα! Τουτέστιν Ρουσφέτι, Ρουσφετολαγνεία, Ρουσφετοεξάρτηση, και όλα τα συναφή. Τουτέστιν «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ εις ΒΑΡΟΣ τρίτου ή τρίτων» (προσοχή μην το μπερδεύουμε με το  να χαρίζεις χωρίς να ζημιώνεις τρίτους όπου μιλάμε για αρετή και όχι για όνειδος) . Τουτέστιν θεοποίηση της ξεφτίλας της χαριστικής παροχής εις βάρος τρίτων. Τουτέστιν εξάρτηση επιβίωσης από τις χαριστικές παροχές εις βάρος των άλλων σε μια εικονική πραγματικότητα, που όμοιό της δεν υπάρχει σε καμία άλλη μπανανία του πραγματικού κόσμου.  Τουτέστιν ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ επιβίωση . Τουτέστιν «παραθυροποίηση» «λαστιχοποίηση»  και «ληθαργοποίηση» του νομικού συστήματος προς επιβίωση του παρασιτισμού. Τουτέστιν σήψη . Μια σήψη που χτυπά στη συνέχεια όλα τα πεδία που κατονομάζουν οι διάφοροι αναλυτές
«Δεν θα απελαθεί κανείς!!!» είπε ξεδιάντροπα και γεμάτος καμάρι ο υπουργάρας! «Το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει μου επιτρέπει ευθέως να σας δηλώσω ότι έχω την ευχέρεια να δώσω στα θύματα καθεστώς  προστασίας από την απέλαση» !!!
Αυτό έλειπε γίγαντα! Στην χρεοκοπημένη μπανανία που μέχρι χθες το σινάφι σου κραύγαζε  «δεν θα απολυθεί κανείς» συμπεριλαμβανομένων των αργόμισθων και των επιόρκων, να μην έχεις την ευχέρεια να διαβεβαιώνεις πως  «Δεν θα απελαθεί κανείς».
Αυτό έλειπε γίγαντα! Στην χώρα της μη-ευθύνης υπουργών και της αναδρομικής ρουσφετολογικής δια πρόσφατου νόμου, αθώωσης των τραπεζικών χορηγών των τρισάθλιων κομμάτων τους να μην μπορείς να κάνεις ένα «νόμιμο» «ανθρωπιστικό» ρουσφέτι στους λαθροφερμένους εποίκους της.   
Αυτό έλειπε γίγαντα! Στον παράδεισο της θεσμικής δικαίωσης του κάθε παράνομου, μέσω «περαίωσης», «τακτοποίησης», και «διευθέτησης» του παρασιτισμού, στον παράδεισο της θεσμικής αναγνώρισης  της ηλιθιότητας των εντίμων που βλέπουν την συνέπεια να εξαιρείται συστηματικά κατά συρροή κι εξακολούθηση από ευνοϊκές ρυθμίσεις υπέρ παρασιτισμού, στην μπανανία της θεοποίησης των εξαιρέσεων εις βάρος του κάθε λογής κανόνα, να μην έχεις την θεσμική ευχέρεια να εξαιρέσεις στο όνομα του «ανθρωπισμού» σου την λαθρολαγνεία σου  από την «απάνθρωπη» νομική και λογική επιταγή της απέλασης.
Τώρα πώς γίνεται ο ίδιος ανθρωπισμός να μην προβλέπει εξαιρέσεις για αναπήρους ανίκανους προς εργασία που τους κόβονται τα επιδόματα  την ίδια ώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι οι ξεφτιλισμένοι γιατροί και κρατικοί λειτουργοί-δημιουργοί των αναπήρων μαϊμού μαζί με τις μαϊμούδες τους, να μην προβλέπει εξαιρέσεις για γέροντες με κλονισμένη υγεία που αδυνατούν να αγοράσουν φάρμακα (Βλέπεις «δεν πεθαίνουν» οι μπαγάσηδες όπως είχε πει γνωστό πολιτικό καθίκι) την ίδια ώρα που κυκλοφορούν ελεύθερα τα τρωκτικά της υγείας , ή να μην προβλέπει εξαιρέσεις για πολύτεκνες οικογένειες σε μια χώρα που σύντομα η γέννηση παιδιού θα αποτελεί πρωτοσέλιδη είδηση,  την ίδια ώρα που το κράτος μπανανία επιδοτεί λαμαρίνες με ρόδες είναι μάλλον ψιλά γράμματα για τον «ανθρωπισμό» σου.
Μαζί σου «γίγαντα»! Όσο δεν γίνεται το αυτονόητο από άτολμα μηδενικά της πολιτικής συνομοταξίας σου, δηλαδή η εφαρμογή των νόμων σε όλα τα επίπεδα και για όλους, χωρίς ρουσφετολογικές εξαιρέσεις, δεν μπορώ παρά να είμαι μαζί σου.  Στο κάτω-κάτω της γραφής οι δυστυχείς λαθροφερμένοι έποικοι που οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα είχε ήδη απελάσει έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει ένα επαρκές μακροχρόνιο σάπισμα στη φυλακή για τους βρωμερούς θύτες τους, (που στη Ρουσφετόβια γρήγορα θα είναι πάλι έξω) μου είναι περισσότερο συμπαθείς από τα διάφορα εγχώρια φρούτα εποχής που χαίρουν της προστασίας είτε του «ανθρωπισμού» σου είτε της ανεπάρκειάς σου
Μόνο θυμήσου μια λεπτομέρεια «γίγαντα». Τους μόνιμα αδικημένους ιθαγενείς  που δεν απολαμβάνουν τον ρουσφετολογικό «ανθρωπισμό» σου μπορεί για την ώρα  να τους κατευνάζεις με ένα πολιτικό κέρασμα κατακόκκινες φρέσκες φράουλες  απ το ξέφραγο αμπέλι, τα γοριλοειδή φασιστόμουτρα όμως με το άναρθρο λεξιλόγιο, το μυαλό μύγας και τα ένστικτα βρικόλακα  που αυξάνονται και πληθαίνουν λόγω της ανυπαρξίας της δικής σου, των ομοίων σου και της αλά καρτ εφαρμογής των λαστιχοποιημένων νόμων, μόνο με φρέσκο κατακόκκινο αίμα κατευνάζονται… Μόνο με αίμα «ανθρωπιστή» «γίγαντά» μου…          
Katsikas.george@gmail.com