Στα επείγοντα γιατρός που χτυπήθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου

Αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ζαχαράπουλος, χειροδίκησε κατά του προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών.
Η πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, Φούλη Τσιώμου εξήγησε πώς το περιστατικό συνέβη με αφορμή την αδυναμία του νοσοκομείου να νοσηλεύσει ασθενή, τον .......
οποίο έπρεπε να μεταφέρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συναντήθηκε με  συγγενείς ασθενή, ο οποίος ήταν τραυματισμένος σοβαρά, για να τους ενημερώσει για την κατάσταση του.
Ο συγκεκριμένος ασθενής είχε ήδη υποβληθεί σε εγχείρηση από τον κ. Χαφτούρα, όμως ο ίδιος τους ενημέρωσε πώς οι νέες εγχειρήσεις, στις οποίες πρέπει να υποβληθεί δεν μπορούν να γίνουν σε αυτό το νοσοκομείο.
Ο κ. Χαφτούρας, πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών, μετά από το επεισόδιο εμφάνισε υψηλή πίεση και οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στα φυσιολογικά όρια.
Ο  γιατρός υποστηρίζει ότι ο διοικητής τον χτύπησε και του επιτέθηκε λεκτικά.
Πάντως, ασθενείς και συνοδοί του τρίτου ορόφου σηκώθηκαν "στο πόδι" από το περιστατικό ενώ ο κ. Ζαχαρόπουλος δεν έχει μιλήσει για όσα συνέβησαν.
Στο Νοσοκομείο έχουν σπεύσει άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας