Ο Απόστολος Κακλαμάνης υπογράφει πρόταση μομφής σε Στουρνάρα


Αμόκ εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο αποκάλεσε «αγαπημένο των καναλιών που τον λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ» έπιασε τον Απόστολο Κακλαμάνη όταν είδε ότι ο κ. Στουρνάρας δεν ήρθε στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτησή του.

Στην ερώτηση την οποία είχε καταθέσει ο Απόστολος Κακλαμάνης για τη φορολόγηση των off shore εταιρειών πήγε στη Βουλή να απαντήσει ο.........

υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης επετέθη με σφοδρότητα εναντίον του κ. Στουρνάρα, τον αποκάλεσε «αγαπημένο των καναλιών τον οποίο λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ».

«Είμαστε με το ένα πόδι στον γκρεμό» πρόσθεσε ο Απόστολος Κακλαμάνης και αφού «στόλισε» με πολλά επίθετα τον υπουργό Οικονομικών κατέληξε λέγοντας «θα ήμουν ο πρώτος που θα έβαζα την υπογραφή μου για πρόταση μομφής εναντίον του».

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο παριστάμενος υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης δεν επιχείρησε να απαντήσει στις επιθέσεις του κ. Κακλαμάνη και περιορίζόταν να επαναλαμβάνει φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπο του πρώην προέδρου της Βουλής λέγοντας «σεβαστέ μου Πρόεδρε».