Το Marina Mirage στα χέρια Έλληνα ομογενή

Το φημισμένο Marina Mirage στην κοσμοπολίτικη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας περνάει στα χέρια του πλουσιότερου Έλληνα της Αυστραλίας, Κώστα Μακρή, έναντι 52 εκατομμυρίων δολαρίων.
«Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ως τώρα» δηλώνει με ενθουσιασμό ο Έλληνας μεγιστάνας...
Στο συγκρότημα, εκτός των άλλων, ανήκουν και τα φημισμένα ξενοδοχεία Palazzo Versace και Sheraton Mirage. Διαθέτει ακόμα 100 καταστήματα με τις πιο γνωστές φίρμες του κόσμου και 16 εστιατόρια.
Ο κ. Μακρής θέλει να προσθέσει και άλλο ένα ξενοδοχείο και ένα ελληνικό εστιατόριο, το οποίο δεν θα μοιάζει με τα συνηθισμένα. Στο παραθαλάσσιο συγκρότημα, σύμφωνα με τον Έλληνα ομογενή, σύντομα θα δένουν και κρουαζιερόπλοια.

Ο Κώστα Μακρής έζησε δύσκολα και φτωχικά χρόνια στην Ελλάδα πριν μεταναστεύσει στην Αυστραλία, και παρά την επιχειρηματική του επιτυχία λέει πως η μεγαλύτερη ήττα στην ζωή του ήταν η ανάμειξη του με την Παναχαϊκή.

Σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο των 200 πλουσιότερων Αυστραλών, τον οποίο δημοσιεύει το έγκυρο περιοδικό BRW, ο κ. Μακρής και ο γιος του, Ρος, συγκεντρώνουν μια περιουσία περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και βρίσκονται στις πρώτες 30 θέσεις των πλουσιοτέρων κατοίκων της χώρας.