ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ



Οι Αμερικανικής αρχιτεκτονικής νέοι δίδυμοι πολιτικοί πύργοι 

Ευγένιος Ανδρικόπουλος 

Οι φωτοβολίδες της λίστας Λαγκάρντ και το πολύχρωμο επίχρισμα ενός κλίματος εορταστικού, από κοινού με τα ημίγυμνα νυμφίδια της τηλοψίας, τις αμερικανόπνευστες ασχήμιες του Καμίνη στο Σύνταγμα και τις λαμπερές ΜΚΟ (NGO αμερικανιστί) του......
(πολιτικά κοινωνικά και οικονομικά) σκοτεινού περιεχομένου να παρελαύνουν επί της απαστράπτουσας οθόνης, παρά τις άοκνες προσπάθειες των σκηνοθετών τους, δεν κάλυψαν ούτε προς στιγμή το ασπρόμαυρο περιβάλλον της καθημερινότητάς μας .. 
Η αμείλικτη πραγματικότητα της εισοδηματικής μας ένδειας μετασχημάτιζε στο μετέωρο του πελαργού κάθε καταναλωτικό μας βήμα, όταν μαγνητισμένοι από τον παράδεισο της βιτρίνας αποπειρόμασταν την είσοδό μας σε αυτόν.. Και συνέβαινε κυρίως υπό το αβάσταχτο βάρος της σκέψης πως για λίγα γραμμάρια πρόσκαιρης ευτυχίας, θα επισπεύδαμε βίαια την άφιξη της κόλασης, που τα εγχώρια γιουσουφάκια της διεθνούς τοκογλυφίας μεθόδευαν -πέραν όλων των υπολοίπων- να μας επιβάλλουν με την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, άμα τη λήξει των εορτών. 

Τελούσαμε και τελούμε επομένως εν γνώσει του επερχόμενου Αρμαγεδώνα και παρά ταύτα, ακινητοποιηθήκαμε ως πλάνο όχι μόνον επί της εισόδου των shopping therapy, αλλά και επί της εξόδου της οικίας μας για τους δρόμους της φωτιάς, δίνοντας ως συνήθως μάχες δια αντιπροσώπων.. Λες και το αόρατο χέρι των τοκογλύφων κατακτητών πίεσε το pause στο video, χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν την έκρηξή μας. 
 Προσωπική μου γνώμη είναι πως στην ανάσχεση αυτή, συνεισέφεραν τα μέγιστα η πολύπλευρη καθεστωτική τρομοκρατία που σε συνδυασμό με την επακόλουθη κοινωνική βία της Χρυσής Αυγής , καιρό τώρα μας έχουν ως συμπληγάδες συνθλίψει μεταξύ των πολύπλευρων φόβων μας, (φθάσαμε στο σημείο να εκλογικεύουμε την υποταγή μας) έναντι της μιας και μόνης αλήθειας.. Της ακροδεξιάς κατολίσθησης στην οποία ο λαός ωθείται από την συγκυβέρνηση κουρελού.. 

Οι αλλεπάλληλοι και πρωτοφανείς βομβαρδισμοί από νόμους εμπρηστικούς και οι κατά συρροή και εξακολούθηση επιθέσεις, επί εκείνων των στόχων, (βίλα Αμαλία για παράδειγμα), που κατά την κατασταλτική άποψη των δοσιλόγων αποτελούν εν δυνάμει σπίθες κοινωνικής ανάφλεξης, είναι τα "μέσα" που χρησιμοποιούνται στην απεγνωσμένη επχείρησή τους να αποσβήσουν  με πολιτικά αλλά και αστυνομικά χημικά, κάθε πιθανότητα εμφάνισής της. 
Παράλληλα διαχέουν ύπουλα στο ηλεκτρισμένο περιβάλλον σενάρια πολιτειακής αποσταθεροποίησης, (το πρακτόρικο αξημέρωτα χτύπημα στα γραφεία της ΝΔ εδώ εντάσσεται) έτσι ώστε να μειώσουν την ροή της ηλεκτροφόρας τάσης των πολιτικών μας συναισθημάτων, προς μια επιθετική λαϊκή οργάνωση.. Προτείνεται αδιάλειπτα εδώ και δύο χρόνια από την αριστερά στο σύνολό της και ιδία από το ΚΚΕ, με τον Σύριζα ωστόσο να αποστασιοποιείται εσχάτως ολοένα και περισσότερο από την θέση αυτή.. Θαμπωμένος ίσως από το πολύτιμο μέταλλο της επιτελικής διαχείρισης ενός σάπιου συστήματος εξουσίας.. 
Που σημαίνει πως έχει το τοκογλυφικό ιερατείο των Βρυξελλών ορθά διαγνώσει την προέλευση του κινδύνου, γι αυτό και ανοικοδομεί αλά ελληνικά τους νέους δίδυμους πύργους της πολιτικής στήριξης του καθεστώτος του. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. 
Η Μακαρθικής προέλευσης πολιτική αρχιτεκτονική άρχισε να αποκαλύπτεται από τις αλληλοδιαδοχικές επισκέψεις του αρχηγού του Συριζα Αλέξη Τσίπρα στις φωλιές όπου εκκολάπτεται το υπό αποσύνθεση αυγό του καπιταλισμού. Γι αυτό και το πολιτικό περιβάλλον της αριστεράς ερμηνεύοντας κατά το δοκούν και ευκαιριακά τον Λένιν (άπαντες έχουμε κατά τον Α ή Β τρόπο συμβιβαστεί) άρχισε να όζει ύποπτους συμβιβασμούς. 
Τα ανατρεπτικά συνθήματά  του εδώ και καιρό λειαίνονται ανομολόγητα στην σβούρα των πολιτικών θεωρητικών τύπου Μπερλιγκουέρ -της συναίνεσης ή συνδιαλλαγής με το κεφάλαιο.. Λες και κατά το Ιταλικό μοντέλο το πείραμα ήταν επιτυχές, ο καρχαρίας εξωραΐσθη και ιδού συμφιλιώθηκε με τον άνθρωπο για να τον χρησιμοποιεί αυτός ως κατοικίδιο.. 
Πρόκειται για τον μοναδικό λόγο που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν κινούνται όλα σε μία, την νέα και ενιαία γραμμή ως διαφορετικοί αριθμητές που υποτάσσονται σε έναν κοινό παρανομαστή.. Επειδή ο πολιτικός χρόνος που τους δίνεται για την αφομοίωσή της είναι απειροελάχιστος και παρατηρούνται τα γνωστά ιλαροτραγικά φαινόμενα των μεταξύ τους ισχυρών αντιφάσεων.. Κυρίως ανάμεσα στους παλαιοκομματικούς που προέρχονται από το ΚΚΕ και τους νεοκομματικούς των οποίων η πολιτική καταγωγή είναι το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και κάποιες «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». 
Στον αντίποδα αυτών η Νέα Δημοκρατία της οποίας ο καπιταλιστικός κυνισμός και η εξουσιαστική αλαζονεία έλκουν την προέλευσή τους από τις πολιτικές της ρίζες και την διεθνή συγκυρία, παρά τις επιφανειακές διασπάσεις της, συγκρατεί την ομοιογένειά της ακόμη και υπό τις παρούσες συνθήκες.. Συμβαίνει γιατί το πόπολο που την ακολουθεί, λόγω των αλλεπάλληλων εγκεφαλικών πλύσεων στα μιντιακά πλυντήρια των οκτώ , τελεί εν πλήρη συγχύσει σε ότι αφορά τους αδιαφανείς ενόχους της δραματικής πλέον κατάστασής του. 
Η μεταξύ τους εκλογική σύγκρουση που επί της ουσίας δεν θα αφορά πλέον δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές αρχές και αξίες, αλλά μεταξύ συγγενών -έστω μακρινών- ανταγωνισμό για την ανάληψη της διαχείρισης, νομοτελειακά θα έρθει μαζί με την πλήρη αποκάλυψή τους.. Παραμένει ωστόσο ανοιχτό το ζήτημα της ημερομηνίας προσφυγής στις κάλπες το οποίο- θυμηθείτε με- θα καλυφθεί λίαν συντόμως υπό την εξής όμως προϋπόθεση: 
Πως στο μεταξύ οι επιβήτορες της χώρας θα έχουν δια πυρός και σιδήρου εξασφαλίσει, πως όστις και να στεφθεί νικητής των εκλογών, η εξουσία τους δεν θα αμφισβητηθεί. Διαφορετικά θα καταστούμε άπαντες μάρτυρες μιας μακροημερεύουσας συγκυβερνητικής κουρελούς που μέρα με την ημέρα θα ξεφτίζει, αλλά τα κουρέλια της θα αντικαθίστανται ακαριαία, επειδή όπως γνωρίζετε είναι ανεξάντλητοι  εκείνοι που συνωστίζονται στην ουρά του συνθήματος «άγγιξέ με σύστημα να σου παραδοθώ»..