ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 του Πέτρου Κορμικιάρη

Ονειρεύομαι την μέρα εκείνη, την ευλογημένη για την πατρίδα και το λαό μου, που ένας πραγματικά φιλελεύθερος πολιτικός ηγέτης,ανεξάρτητα του ποιά ιδεολογία θα φορέσει, θα θέσει τέρμα στην αλαζονεία της εξουσίας και θα βλέπει τους πολίτες όπως είναι,δηλαδή, πολίτες με ανεξαρτησία σκέψης και όχι ως υπηκόους...

Ονειρεύομαι την μέρα εκείνη, την ευλογημένη για την πατρίδα και το λαό μου, που ο πραγματικά φιλελεύθερος ηγέτης θα βάλει τέρμα στην υπανάπτυξη και την σοσιαλιστική παρακμή.Θα χρηματοδοτήσει άφοβα την επιχειρηματικότητα και θα βάλει τα θεμέλια της ανάπτυξης.

Ονειρεύομαι την μέρα εκείνη, την ευλογημένη για την πατρίδα και το λαό μου, που ο φιλελεύθερος πολιτικός ηγέτης θα σπάσει τα δεσμά των κρατικοδίαιτων συντεχνιών και του όμορου χώρου του συνδικαλισμού που ρουφάνε ως βαμπίρ το αίμα του λαού μου.
Ονειρεύομαι τη μέρα εκείνη, την ευλογημένη για τη πατρίδα και το λαό μου, που ο φιλελεύθερος πολιτικός ηγέτης θα αποκαθηλώσει και θα συντρίψει τα κλειστά κυκλώματα που λυμαίνονται την αγορά και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην ελλάδα την ελεύθερη αγορά και τον ανταγωνισμό.
Ονειρεύομαι τη μέρα εκείνη, την ευλογημένη για τη πατρίδα και το λαό μου, που ο ορίτζιναλ φιλελεύθερος πολιτικός ηγέτης θα υψώσει το ανάστημά του και θα στείλει στον αγύριστο τους μεγαλοκαρχαρίες δήθεν επιχειρηματίες αλλά στη πραγματικότητα πάμπλουτους δημοσίους υπαλλήλους των ιδιωτικών μονοπωλίων που ζούν σε βάρος των κορόϊδων δηλαδή όλων μας και κυρίως των φτωχών συμπατριωτών μας.
Ονειρεύομαι την ημέρα εκείνη, την ευλογημένη για τη πατρίδα και το λαό μου, που ο φιλελεύθερος πολιτικός ηγέτης θα αυξήσει το πλούτο της χώρας μου και θα τον αποδώσει με δίκιο τρόπο σε όλο το λαό.
Ονειρεύομαι την ημέρα εκείνη, την ευλογημένη για την πατρίδα και το λαό μου, που ο πραγματικά φιλελεύθερος πολιτικός ηγέτης,ανεξάρτητα από την ιδεολογία που θα φορέσει, θα κάνει την επανάσταση των ιδεών και θα δημιουργήσει μια κοινωνία με ελευθερία και πραγματική δημοκρατία, που θα αποδώσει την ελλάδα στους έλληνες,που θα διώξει το μεγαλύτερο μέρος της αλλοδαπής εισβολής και θα κάνει τους έλληνες για πρώτη φορά υπερήφανους και άρχοντες στο σπίτι τους.
Ονειρεύομαι τη μέρα εκείνη, την ευλογημένη για τη πατρίδα και το λαό μου, που ένας πραγματικά φιλελεύθερος πολιτικός ηγέτης θα κάνει όλα αυτά που δεν έκαναν μέχρι σήμερα καπηλευτές της φιλελεύθερης κοσμοθεωρίας για μια θέση στην εξουσία.
Ονειρεύομαι μια μέρα που η θάλασσα θάναι και πάλι γαλάζια και ο ουρανός και πάλι ελεύθερος και η πατρίδα μου πρώτη ανάμεσα σε όλες τις πατρίδες