ΠΑΟΚ: Εποχή Σαββίδη με… δεκάρικο!

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ αφού έπεσαν οι υπογραφές με τον Σαββίδη, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν άμεσα στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν 10εκ. ευρώ!...


Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο «δικέφαλος του βορρά» ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον ομογενή επιχειρηματία, υπογράφοντας οι δύο πλευρές το μνημόνιο συνεργασίας. Στις συζητήσεις που υπήρξαν με τον Ερασιτέχνη βρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή» και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα λάβει συνολικά 3 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ. Την φετινή σεζόν θα εισπράξει όπως συμφωνήθηκε 850.000 ευρώ, ενώ τις επόμενες τέσσερις από 550.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει στα ταμεία των «ασπρόμαυρων» 9,9 εκ. ευρώ, με έμβασμα που πιθανότατα θα εμφανιστεί την ερχόμενη Δευτέρα. Με το συγκεκριμένο ποσό θα λάβει το 51% των μετοχών τουΠΑΟΚ, γεγονός που θα τον κάνει αυτομάτα τον νέο πλέον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, δήλωσε: «Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι ιστορική. Να ξεκινήσει καινούρια πορεία. Να έρθει ο κ. Σαββίδης και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εμείς εδώ και χρόνια ψάχνουμε τον επενδυτή. Ευχόμαστε να είναι αυτός ο κ. Σαββίδης».

Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.