Χρυσή Αυγή "Εγέρθητικαι οι γυναίκες στα όπλα"

Στο θέμα της στρατιωτικής θητείας με αφορμή την απόδραση από τον Κορυδαλλό της γυναίκας που συμμετείχε στη συμμορία των «ρόζ πανθήρων», αναφέρθηκε σήμερα, με ανακοινώσεις της, η Χρυσή Αυγή.

Χαρακτηριστικά ζητά η στρατιωτική θητεία να αυξηθεί άμεσα στους 14 μήνες και προτείνει να ......
συμμετέχουν και άνδρες και γυναίκες σε ηλικία 18 ετών!

«Έτσι, οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άρρενες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου», σημειώνει και προσθέτει «Ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου».

«Δεν θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο και ο στρατεύσιμος θα ολοκληρώνει τη θητεία του στην παραμεθόριο», καταλήγει.

Για την απόδραση τονίζει ότι δεν είναι «σύνηθες περιστατικό ήπιας μορφής» και σημειώνει ότι «Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού, ενώ το επίπεδο εκπαίδευσης των οπλιτών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις διαρκείς μειώσεις του χρόνου στράτευσης».