Και τρίτο γύρο εκλογών βλέπει ο Καρατζαφέρης

Την εκτίμησή του ότι ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος της 17ης Ιουνίου θα στηθούν εκ νέου κάλπες στη χώρα μέσα σε 2-3 μήνες εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης από την Κρήτη και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του σε αυτές τις εκλογές....


Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δήλωσε «Ή ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Τσίπρας τα ίδια προβλήματα θα έχουμε. Θα έχουμε ξανά εκλογές σε 2-3 μήνες. Αν μεν βγει ο κ Σαμαράς ο κ Τσίπρας θα έρθει, με μια πλειοψηφία που θα κυβερνήσει 2 τετραετίες. Αν έλθει ο κ Τσίπρας θα πέσει, γιατί το πρόγραμμα του είναι έωλο και μετέωρο, οπότε υπάρχει μια ευκαιρία μιας ευρείας αστικής δημοκρατίας για να διορθώσει τα πράγματα».

Έκανε λόγο για «εκβιαστικά διλήμματα και ψευτοδιλήμματα εκείνων που δεν έχουν πειστικά επιχειρήματα για να πείσουν τον κόσμο» σχετικά με την προεκλογική αντιπαράθεση που έχει «φουντώσει» παραπέμποντας σε συνθήματα του Α.Παπανδρέου.

Παράλληλα εκτίμησε ότι ο θυμός και η οργή έχει φύγει από τον κόσμο σε μεγάλο ποσοστό και υποστήριξε ότι «εάν υπάρχει λογική επεξεργασία της ψήφου» τότε το κόμμα του θα είναι ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις του λαού.