Μαύρες πλερέζες στην Ιπποκράτους για την Κοινωνική Συμφωνία!...

Γράφει ο Αιας

Κρύος ιδρώτας λούζει από χθές τον Μπενύτο και την νεοφιλελεύθερη ορντινάντσα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα νέα μαντάτα που φτάνουν στην Ιπποκράτους είναι μαύρα κι άραχλα: Ξεφουσκώνει η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη και επωφελείται η «Κοινωνική Συμφωνία», που εξασφαλίζει την άνετη είσοδό της στη Βουλή. Δηλαδή, ό,τι χειρότερο για τους μετεκλογικούς......
σχεδιασμούς των χρεωκοπημένων εγχώριων υπεργολάβων της διεθνούς των τοκογλύφων  (του δικομματικού αστερισμού, του τραπεζικού συστήματος, των καναλιών παραπληροφόρησης και της διαπλοκής).
Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται πως πληρώνει το τίμημα της μετατροπής της σε πολιτικό πλυντήριο του Σημιτέικου, αλλά και της δήλωσης υποταγής του Κουβέλη, σε ανύποπτο χρόνο ότι, «το Μνημόνιο θα το σεβαστούμε απόλυτα».
Στην Ιπποκράτους φέρουν βαρέως την αποτυχία τους να κλείσουν τη στρόφιγγα των διαρροών ψηφοφόρων προς την Κοινωνική Συμφωνία.
Υπενθυμίζουμε, πως όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν λυσσάξει οι καθεστωτικές δυνάμεις να εξουδετερώσουν το κόμμα της Κατσέλη, με βρώμικες μεθοδεύσεις και αυθαίρετους αποκλεισμούς, ακόμη και από τα ερωτηματολόγια των δημοσκόπων, αλλά δυστυχώς για αυτούς άλλες οι βουλές του λαού.
Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι η Κοινωνική Συμφωνία μπορεί να γίνει ο καταλύτης ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης στις δύσκολες ημέρες που έρχονται.