Τώρα: Θρίλερ στην Κομοτηνή

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ομηρία σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην Κομοτηνή.

Δύο έως τέσσερις, είναι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του ThrakiToday, οι
όμηροι που κρατάει ένας απολυμένος εργαζόμενους εργοστασίου στη Ροδόπη, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης εισέβαλε στο εργοστάσιο οπλισμένος τραυματίζοντας τρία άτομα και κρατώντας ομήρους....


Ο 45χρόνος άνδρας, παντρεμένος με δύο παιδιά, απολύθηκε πριν από έναν χρόνο. Λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούσε ο 45χρόνος με τον διευθυντή του εργοστασίου, ο τελευταίος του είχε παραχωρήσει σπίτι στην περιοχή Ροδίτης, για να διαμένει.

Ξαφνικά, σήμερα ο ο 45χρόνος μετέβη στο εργοστάσιο και διαπληκτίστηκε με τον διευθυντή του εργοστασίου, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα, την τραχηλική χώρα και στο δεξί μπράτσο. Παράλληλα, επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο ακόμη υπαλλήλους, ένας εκ των οποίων Βουλγαρικής καταγωγής. Ο διευθυντής και οι δύο εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στον Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Στη συνέχεια, έφτασε στο σημείο η αστυνομία, με τον 45χρόνο να πυροβολεί και να τραυματίζει στο μπράτσο έναν εκ των αστυνομικών, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι άρχισαν να εγκαταλείπουν σταδιακά το εργοστάσιο.
Στο χώρο έχει καταφτάσει ήδη ψυχολόγος και διαπραγματευτής, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγω για άτομο με διαταραγμένη ψυχολογική συμπεριφορά.

«Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της κρίσης και της ανεργίας που πλήττει το σύνολο των
εργαζόμενων και τους αφήνει από τη μια ημέρα στην άλλη ξεκρέμαστους» σχολίασε ο κ. Παντελής Μαγαλιούς, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ροδόπης αναφερόμενος στο περιστατικό.

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com