Σε καραντίνα έθεσε η διαπλοκή την «Κοινωνική Συμφωνία»!

Γράφει ο Αιας
                       
Τραβάει μεγάλα ζόρια, κατά το κοινώς λεγόμενο, ο εκδοτικο-δημοσιογραφικός ιστός της αράχνης. Η πλημμυρίδα της κοινωνικής απαξίωσης έχει αποκαλύψει και συνεπώς αποδυναμώσει τον βρόμικο  ρόλο των καθεστωτικών ΜΜΕ, που συνίσταται στον έλεγχο και τη χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης. Τώρα, απευθύνονται τουλάχιστον σε υποψιασμένους τηλεθεατές, αναγνώστες και ακροατές, που έχουν .......
αποχωριστεί τον μανδύα του …ιθαγενή.
Με ανόητα τεχνάσματα του αχαλίνωτου προπαγανδιστικού καταναλωτισμού και του τηλεθεάματος προσπαθούν, περιφρονώντας τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, να βιάσουν τη σκέψη του και να τον παγιδεύσουν, έτσι ώστε να διασωθεί ο διεφθαρμένος και καταστροφικός δικομματισμός, που δεν σώζεται με τίποτε…
Μόνο έκπληξη δεν αποτελεί η καραντίνα στην οποία έχουν θέσει οι βαρόνοι της  καθεστωτικής προπαγάνδας την «Κοινωνική Συμφωνία» της Κατσέλη και του Καστανίδη. Κι αν τους ξεφεύγει κάπου-κάπου κανένα μονόστηλο είναι για το θεαθήναι.
Ο νεότευκτος κεντροαριστερός πολιτικός φορέας που προέκυψε ως «τέκνο της ανάγκης», μετά τη νεοδεξιά μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ έχει ενσπείρει μεγάλη ανησυχία στους κόλπους της Βενιζελοπαρέας.
Εχουν θορυβηθεί οι φιλιππινέζες των Τροικανών από την απήχηση του ρεαλιστικού και ριζοσπαστικού πολιτικού λόγου της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στις αγανακτισμένες μάζες των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ κι όχι μόνο.
Και τούτο έγινε εμφανές μόλις λίγες ώρες (!) μετά την ίδρυσή του, όταν δέχτηκε τα σπασμωδικά πυρά των αλαφιασμένων Ηρακλειδών του Μπενύτο, από τον γνωστό Κουκουλόπουλο μέχρι τον εξαιρετέο Ανδρουλάκη.
Ωστόσο, επειδή τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν αποδίδουν, πέρασαν στο plan b του νοσηρού σχεδίου τους: Να καλυφθούν με πέπλο σιωπής οι δράσεις της «Κοινωνικής Συμφωνίας», ώστε να υποβαθμιστεί η παρουσία της στον συμβατικό μιντιακό χάρτη.
Η φαυλότητα και η καμαρίλα έχουν θολώσει τόσο πολύ τα μυαλά τους, που τρομάρα τους, λογαριάζουν χωρίς το …Διαδίκτυο