Μία λύση καλύτερη από καμία λύση...

 Γράφει ο Μάκης Π.

Έχουμε χάσει το λογαριασμό πλέον με τα τόσα πολλά αντιμνημονιακά κόμματα - οργανώσεις - κινήματα - συνασπισμούς - μεμονωμένους πολιτικούς και προσωπικότητες.
Τελικώς θα κατακερματιστεί η θέληση των Ελλήνων ψηφοφόρων και δεν θα εφαρμοσθεί το "Ισχύς εν τη Ενώσει".
Είναι αυτό ακριβώς που επιθυμεί η απειλητικότατη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι η παρακάτω :
Ένα εως δύο νέα αντιμνημονιακά κόμματα θα.........
εισέλθουν (λογικά) στη Βουλή, ξεπερνώντας το φράγμα του 3%.
Τα υπόλοιπα ΔΕΝ θα εισέλθουν, παίρνοντας στο λαιμό τους εκατοντάδες χιλιάδες φωνές απογοητευμένων Ελλήνων, οι οποίοι τελικώς και δυστυχώς, όχι μόνο δεν θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή αλλά,  η ψήφος τους θα γυρίσει ως μπούμεραγκ.....εναντίον τους.

Η μόνη λύση που διαβλέπω είναι η συνένωση φορέων.

Σκεπτόμενος πολύ "ρομαντικά" θα ήθελα βέβαια να δω τη συγκρότηση ενιαίου αντιμνημονιακού μετώπου αλλά, αυτό είναι μάλλον αδύνατον. Δυστυχώς οι ιδεολογικές διαφορές , παρά την απειλή που διαγράφεται κατά της Χώρας, συνεχίζουν να ΜΗΝ θεωρούνται "είδος πολυτελείας".
Επί παραδείγματι διαφωνούν  κάποιοι αρχηγοί μεταξύ τους για τους ξένους λαθρομετανάστες ενώ, κοντεύουμε εμείς οι ντόπιοι να γίνουμε λαθρομετανάστες......

Θα μπορούσαν λοιπόν να συμπράξουν εκλογικά κάποια κόμματα με αρκετούς κοινούς βασικούς στόχους και απόψεις, δημιουργώντας έτσι ισχυρότερους σχηματισμούς και αυξάνοντας λογικά τις πιθανότητες εισόδου τους στη Βουλή.

Απ' ότι έχω καταλάβει, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διατηρούν τις πόρτες ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ....


Τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα και το "τέλειο" δεν είναι εφικτό εδώ και τώρα.

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ........

Θεωρώ ότι, είναι προτιμότερο να μοιραστούν κάποιοι τη δόξα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης κατά του κατεστημένου πολιτικού συστήματος προς διάσωση της Χώρας, από το να μοιραστούν μια αποκρουστική εκλογική ήττα με τις όποιες συνέπειες για τη Χώρα και τους Έλληνες.


Μάκης Π.