LO.VE. is in the air!

Γράφει ο Τάκης ο Φλού

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και το μυαλό μας πάει δε ζευγαράκια και καυτά φιλιά. Φυσικά άλλο πάθος υπάρχει σε ένα νέο ζευγάρι και άλλο σε αυτό που επαναενώνεται μετά από χωρισμό. Ποιος διαφωνεί άλλωστε ότι το «πάθος» της επανένωσης είναι εντονότερο από κάθε άλλο.

Έτσι και η επανένωση του LOβέρδου με τον VEνιζέλο ήταν μέσα στο πάθος και σφραγιστικέ από ένα καυτό φιλί. Το πρόβλημα είναι ότι ...........
το πάθος τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από ζημιές, μικρές ή μεγάλες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι «ζημιές» του Βαγγέλη δεν αφορούν βάζα και τασάκια αλλά το μέλλον της Ελλάδας.

Ο Ανδρέας δεν ήρθε με άδεια χέρια, έφερε και προίκα μαζί του (ξέρει να διαλέγει ο Βενιζέλος) τους βουλευτές που επηρεάζει αλλά και το σύστημα επικοινωνίας που έχει στήσει. Διέλυσε και την λεγόμενη «Τρόικα του ΠΑΣΟΚ», γιατί να κυκλοφορείς με παπάκι όταν μπορείς να κινείσαι με την Porsche; Το επόμενο βήμα (εκτός από το να φέρει τις παντόφλες στον Βαγγελάκη του) είναι να ξεκατιναστεί για πάρτη του με τους πιθανούς αντιπάλους. Έσπευσε να δηλώσει ότι μετά την ψήφιση του αίσχους και τις διαγραφές, δεν θα υπάρχει άλλος υποψήφιος για το ΠΑΣΟΚ εκτός από τον «πασά» του.

Ο Βαγγέλης με άλλο αέρα πλέον βγαίνει και μας λέει στα μούτρα μας ότι πρέπει να γίνουμε είλωτες, πρέπει να ξεπουληθούμε σαν κράτος για ένα κομμάτι ψωμί, πρέπει να καταστρέψουμε όλες τις δομές και γκρεμίσουμε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους. Και όλα αυτά για το καλό μας!

Γιατί εμείς φταίμε που οι δυο τους και οι όμοιοί τους επί σειρά ετών τα τρώγανε παρέα με Γερμανούς, Γάλλους, Αμερικάνους, Έλληνες (και όχι μόνο) επιχειρηματίες. Και τώρα πρέπει να πεινάσουμε και να ξεφτιλιστούμε, για να μην χρεοκοπήσουμε... ή μήπως για να μην χάσουν τα φράγκα τους οι επιχειρηματίες και οι τραπεζίτες που λέγαμε πριν;

Διαβάσατε «κύριοι» τα στοιχεία που έβγαλε ο κος Βαξεβάνης (από έγγραφα που κατέθεσε η Κατσέλη, αν δεν κάνω λάθος, στην Βουλή) και σύμφωνα με τα οποία έχουμε πρωτογενές ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ πάνω από 800 εκατομμύρια; Και τι σημαίνει αυτό; Ότι αν αύριο δεν μας δανείσουν οι τοκογλύφοι της Ευρώπης και του ΔΝΤ και δεν τους δώσουμε και εμείς δεκάρα για το χρέος, έχουμε πάνω από 800 εκατομμύρια για να κινηθεί το κράτος.

Και μιας και ανέφερα την Κατσέλη, ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι. Τον Οκτώβριο την διέγραψαν επειδή καταψήφισε ένα άρθρο. Τώρα μια σειρά από βουλευτές που δεν ψήφισαν ένα άρθρο δεν διαγράφηκαν. Η αυστηρότητα της κομματικής πειθαρχίας σε αυτό το κόμμα εξαρτάται από το ποιος είναι αυτός που θα τιμωρηθεί; Ή μήπως φοβούνται ότι θα πλησίαζαν επικίνδυνα το όριο των 120 βουλευτών; Αν μείνουν λιγότεροι από 120 (για όποιον δεν ξέρει) σημαίνει ότι η Κ.Ο. αυτή δεν θα μπορεί να κινήσει αρκετές διαδικασίες που αποτελούν υπερψήφιση ή πρόταση από τα 2/5 του συνόλου των βουλευτών.

Αφού τα πιτσουνάκια και ο υπόλοιπος θίασος ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και Ντόρας (είχαμε αλλαγή στο guest star καθώς αποχώρησε ο Καρατζαφέρης), μας έσωσαν από το χάος και διαφύλαξαν την ύπαρξή μας στην Ευρωζώνη, έρχονται οι καλοί Ευρωπαίοι (που κατά τον Βορίδη απλά προσπαθούν να προστατέψουν τα χρήματά τους) και μας μιλάνε για ρήτρα εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ.

Καταστρατηγείται το πνεύμα και το γράμμα του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου, όπως έγινε και με το Ελληνικό Σύνταγμα. Και υπάρχουν ακόμα αυτοί που πιστεύουν ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό μας!!!!


Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα όσα συμβαίνουν γύρω μας, κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας πατώντας εδώ