Η ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα του Lo-Ve ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Μαγια

Οι μάσκες έπεσαν! Μεσούσης της καρναβαλικής περιόδου δια …χειρός του πατρινού πολιτικού Α. Λοβέρδου, το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Lo-Ve ΠΑΣΟΚ απέκτησε ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα. Η «νέα ελληνική ανόρθωση», που παρουσίασε ο υπουργός Υγείας αποτελεί τον μπούσουλα νομιμοφροσύνης στο νέο Μνημόνιο και το …
εγχειρίδιο της Ελλάδας της υποτέλειας και κοινωνικής δυστυχίας.
Η Βενιζελοπαρέα, όντας στην περιδίνηση, αναζητά εναγωνίως το βηματισμό της. Αυτοπροσδιορίζεται ως «δύναμη του δημοκρατικού ορθολογισμού» και τραβάει κόκκινη γραμμή με τις δυνάμεις της κοινωνικής ευαισθησίας και της εθνικής αξιοπρέπειας.
Δημαγωγοί και λαικιστές, κατά τον Λοβέρδο, όσοι αντιστέκονται στον ευτελισμό και την εξαθλίωση του λαού, στις ληστρικές και τοκογλυφικές απαιτήσεις των αγορών και του 4ου Γερμανικού Ράιχ. Ακόμη και οι γερμανοτσολιάδες του ελληνικού Τύπου και των εγχώριων παρασίτων δυσκολεύονται να συμβαδίσουν ανοιχτά με αξιώσεις που θυμίζουν κατεχόμενη χώρα.
Υ.Γ. Αύριο Σάββατο είμαστε όλοι Ελληνες! Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους Έλληνες για τα δεινά, τις προσβολές και ταπεινώσεις που υφίσταται η Ελλάδα από την διεθνή των τοκογλύφων και πρωτίστως από τη Γερμανία.