Ο Παπουτσής υποψήφιος, ο Πάγκαλος το σκέφτεται – Ο Χρυσοχοΐδης με τον Βενιζέλο

Παρασκηνιακός πυρετός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ (στο όποιο ΠΑΣΟΚ έχει απομείνει, εννοείται) καθώς πλησιάζει η μέρα ανάδειξης νέου αρχηγού. Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.
Ο Χρήστος Παπουτσής θα βρεθεί απέναντι στον Βαγγέλη Βενιζέλο, αποπειρώμενος να εκφράσει την Παπανδρεϊκή συνιστώσα και επιχειρώντας να επαναφέρει στο ......
κόμμα τους διαγραφέντες (Λούκα, Καστανίδη, Μαριλίζα κλπ), οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν το βασικό μπλοκ υποστήριξής του.
Αντίθετα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φαίνεται να έχει αποφασίσει την απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας και τη στήριξη Βενιζέλου -με τη μεσολάβηση του Ανδρέα Λοβέρδου.
Σε κινητικότητα βρίσκεται και ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλάει με πολλούς (και με Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση) σε μια προσπάθεια να υπάρξει και τρίτη υποψηφιότητα. Αν δεν το αποφασίσει η Άννα Διαμαντοπούλου (προς το παρόν το αποκλείει) δεν αποκλείεται ακόμη και να είναι υποψήφιος ο ίδιος ο Πάγκαλος, ο οποίος από το 2007 πρωτοστατεί στον αγώνα εναντίον του Βενιζέλου.
Τι θα κάνει ο υπουργός Οικονομικών, που εδώ και μήνες σιωπά;
Μάλλον τίποτα. Σε όσους τον ρωτούν απαντά «είμαι αφοσιωμένος στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας, δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο».
Έχοντας δίπλα του Λοβέρδο, Σκανδαλίδη και -πιθανότατα- Χρυσοχοΐδη, Ευθυμίου, Φώφη, Παπαϊωάννου (αλλά και Ρέππα) σκέφτεται ότι έχει, πράγματι, τη δυνατότητα να μην εμπλακεί καν στην εσωκομματική μάχη.
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν.
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ