Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

  ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Μια φρίκη την τρώμε όλοι μας με τη γελειότητα των πολιτικών που επέπρωτο η πατρίδα μας να έχει επί κεφαλής...  Να βάλουμε στη σειρά τα στιγμιότυπα της:
1.      Πριν 3 μέρες ο Λοβέρδος βγαίνει και λέει ότι θα συγκυβερνήσουν με τη Ν.Δ και θέλει να γίνει σώγαμπρος σ΄αυτή. Καμιά διάψευση από τον Αντωνάκη που αισθάνεται ασφαλής με την παρουσία του πρώην Κνίτη, μετά Πασόκου, και όψιμου μουτζαχεντίν του.......
υπερνεοφιλελευθερισμού Λοβέ. Η Πάτρα και η Καλαμάτα ως Πελοπονησιακές πόλεις δε βρίσκονται άλλωστε τόσο μακριά.
2.      Ο Βενιζέλος την επομένη – που βλέπει να φυλλορροεί ακόμα περισσότερο με τέτοιες δηλώσεις, το ήμισυ ΠΑΣΟΚ που κληρονόμησε- κρατά αποστάσεις. Είναι ώρα να προδονόμαστε λέει από μέσα του.
3.      Βγαίνει σήμερα ο εθνοσωτήρ Λοβέ και μαζεύει τρόπον τινα τα ασυμμάζευτα.  Δεν ξέρουμε για αύριο ποιές θα είναι – αν υπάρχουν- οι δηλώσεις του. Αλλά μόνο σε τρεις μέρες είδαμε το πόσο χωλαίνει η αξιοπιστία του ανδρός. Σαν να έχουμε να κάνουμε με ένα πιτσιρίκι, που κάθε μέρα σου λέει και μια άλλη άποψη επί του ιδίου θέματος.  Μπορείς να βάλεις το μικρό να σε κυβερνήσει?. Μπορείς να το πάρεις σοβαρά?. Είναι σε θέση και έχει τη δύναμη να χαράξει πολιτική?. Και βέβαια όχι. Πόσο μάλλον ο Λοβέ που έχει δόση δείγματα ανερμάτιστης γραφής με βεβαρημένο παρελθόν, πετσοκόβοντας  μισθούς, συντάξεις, γκρέμισε ότι υπήρχε από το ΕΣΥ, υπέγραψε τη θανατική καταδίκη 4 γενεών Ελλήνων ενώ στέλνει στη μετανάστευση τουλάχιστον 2 γενιές νέων που θα κάνουν σπίτι τους τον ξένο τόπο, και με ότι θα έχει απομείνει στην Ελλάδα φιλοδοξεί να είναι κυβερνήτης του. Όπως λέει ο λαός «κούνια που τον κούναγε»...
4.      Αφήνουμε τη μικρή ΝουΔου, που τύφλα νά’χει η ΠΟΛΑΝ. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο η πολυκατοικία κατάντησε γκαρσονιέρα – και μάλιστα πολιτικών οργιών. Κατάντησε σε τέτοιο σημείο το πάλαι ποτε κραταιό κόμμα της αντιπολίτευσης- ν΄αφήνει τον Λοβέ να κάνει άγριο παιχνίδι διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ- έχοντας την ως εφαλτήριο του!!!.  
     Συνελόντι ειπείν, το άκρον άωτο της πολιτικής νεοπλασίας που εξηγεί μερικώς γιατί όλοι αυτοί οι τύποι μας έφτασαν ως εδώ και θέλουν να μας πάνε ακόμα χαμηλότερα. Στην ψήφο των Ελλήνων εναπόκειται να περισωθεί η χώρα τους έστω και μερικώ; από αυτόν τον εσμό των πολιτικών με το γνωστό μαύρισμα.