«Να παραιτηθεί ο βουλευτής»

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, δεν κρινόμαστε από τον κ. Πάγκαλο κρινόμαστε από τους πολίτες» δήλωσε ο Βαγγέλης Αργύρης μιλώντας στο Real Fm και τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή. Αναφερόμενος στις πρωινές αιχμές που άφησε εναντίον του ο Θ. Πάγκαλος, είπε ότι τον αφήνει αδιάφορο.

Μιλώντας για τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του βουλευτή που μετέφερε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ είπε ότι «το έμβασμα για τη μεταφορά των χρημάτων στο εξωτερικό έγινε με την βοήθεια και την εντολή μιας ανώνυμης εταιρείας επενδυτικών υπηρεσιών...
Και σήμερα ψάχνουμε την ημερομηνία που έφυγαν τα χρήματα και στη συνέχεια θα δούμε εάν είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες του βουλευτής. Εάν δεν είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες του βουλευτή, τότε μιλάμε για παράνομη πράξη και ανακοινώνεται το όνομα» είπε ο αντιπρόεδρος της βουλής.

Ακόμη όμως και απόλυτα νόμιμη να είναι η διαδικασία, ο κ Αργύρης πρότεινε οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών ομάδων, η εκτελεστική εξουσία να πάρει την ευθύνη και να ανακοινώσει το όνομα του συγκεκριμένου βουλευτή.

Επίσης υποστήριξε ότι «Δεν θα πρέπει να υπάρχει προσωπικό δεδομένο για ανθρώπους που χειρίζονται τις τύχες του ελληνικού λαού», τόνισε ότι τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η δήλωση του κ Μιχελάκη και ζήτησε από τον συγκεκριμένο βουλευτή να παραιτηθεί.

enikos.gr