Τρεις γαλάζιοι έτοιμοι για επιστροφή στο μαντρί

Αποστάσεις από τις όποιες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στο εσωτερικό των «ανταρτών» της ΝΔ έλαβαν τρεις εκ των διαγραφέντων βουλευτών, οι οποίοι βρέθηκαν εκτός κόμματος εξαιτίας της μη τήρησης της κομματικής «γραμμής» περί ..........
υπερψήφισης του νέου μνημονίου.

Ο βουλευτής Πέλλης κ. Γ.
Καρασμάνης και οι βουλευτές Σερρών κκ. Θ. Λεονταρίδης και Αν. Καριπίδης, με δήλωσή τους επισημαίνουν: «Σπίτι δικό μας είναι και θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Δεν συμμετέχουμε σε καμία ομάδα και κίνηση. Η μόνη ομάδα μας είναι η ΝΔ, την οποία υπηρετούμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε πιστά».

Σε προηγούμενη εκδοχή τής δήλωσης αναφερόταν, μάλιστα, ότι «
δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε κανέναν εκτός Νέας Δημοκρατίας».

Σημειώνεται ότι μετά την εξέλιξη που είχε η απόφασή τους να καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο, η ανησυχία και ο προβληματισμός ορισμένων εκ των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ είναι εμφανής. Χαρακτηριστική περίπτωση οι προαναφερθέντες τρεις βουλευτές οι οποίοι προέβησαν στη δήλωση αυτή, έπειτα από πολύωρες αγωνιώδεις συνεννοήσεις μεταξύ τους, αλλά και με νυν βουλευτές της ΝΔ, επιδιώκοντας να στείλουν ένα «μήνυμα» προς τη Συγγρού ώστε να προετοιμάσουν με την πρώτη ευκαιρία την επάνοδό τους στην ΝΔ.


Την επιθυμία τους αυτή δεν κρύβουν άλλωστε στις εξομολογήσεις τους προς τους συναδέλφους τους, στην προσπάθειά τους να διαμορφωθούν οι απαραίτητοι όροι της επαναφοράς τους στο κόμμα.


Μ. Τζίμας: «Το δικό μου σπίτι δεν είναι μόνο η ΝΔ, αλλά όλη η Ελλάδα»


Νωρίτερα είχε προηγηθεί δήλωση του βουλευτή Δράμας της ΝΔ κ.
Μ. Τζίμα, ο οποίος σε διαφορετικό μήκος κύματος από τους τρεις βουλευτές επισήμανε ότι: «Είπα συνειδητά ΟΧΙ στο Μνημόνιο, διεγράφην από τη Νέα Δημοκρατία, στο εξής εκφράζω τον εαυτό μου και τον δραμινό λαό. Δεν μπορεί να μιλάει κανείς εξ ονόματός μου. Το δικό μου σπίτι δεν είναι μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Είναι πολύ μεγαλύτερο. Είναι η Ελλάδα ολόκληρη. Δε συμμετείχα, ούτε συμμετέχω σε καμία κίνηση». 



Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα όσα συμβαίνουν γύρω μας, κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας πατώντας εδώ