Προς το τρίγωνο της Τρόικας και κ. Παπαδήμο

 Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Σχετικά με την τριάδα του μνημονίου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ

Συγχαρητήρια στο τρίο σωτηρίας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, καθώς και στον ανίκανο Βενιζέλο, Σαχινίδη και στο επιτελείο τους, για να σκέφτεται, ότι θα έχει συνέπειες στην Ευρώπη, εάν φαλιρίσει η Ελλάδα η βγει από την Ευροζώνη.

Αντί να σκεφτόμαστε την χώρα μας, σκεφτόμαστε την.........
Ευρώπη, που δεν μας σκέφτηκε ποτέ. Τι ωραία!!!!!

Να πάει στο διάβολο και Ευρώπη και οι εταίροι, εάν εμείς Κινέζοποιηθούμε, ή φτωχόποιηθούμε, τέλος πάντων οικονομικά, για να μας πάρουν τον πλούτο της χώρας μας τζάμπα, όπως έκαναν οι γνωστοί Γερμανοί, Γάλλοι, κ.λ.π. στην Λιβύη, για να τους κρατήσουμε σε καλό οικονομικό επίπεδο εμείς οι φτωχοί, ιδικά την Γερμανία με τους τόκους και τις αγορές όπλων και να γίνουμε πάλι δούλοι, ιδικά των Γερμανών. Φτάνει πια.

Και όμως, να που η πρώην καμπαρετζού από την ανατολική Γερμανία, νυν 4ο Ράιχ, Μέρκελ, μας έχει στήσει στα 4 και μας ........ κανονικά, γιατί οι δικοί μας ψευτοπολιτικοί, είναι ανίκανοι.
Και τελικά καλά έλεγε ο Μέγας Ναπολέων για αυτήν τη χώρα και τον κόσμο της, (άθλιος λαός, άθλιος στρατός, άθλιος βασιλιάς. Δεν πρέπει να υπάρχουν).

Και όπως έλεγαν οι φίλοι μας από την Αργεντινή, εάν είχαμε φαλιρίσει, σε 4-6 χρόνια, θα είχαμε ανάπτυξη. Όπως και αυτοί, που τώρα είναι στους G20, λόγο των πετρελαίων.
Και ειδικά με τα δικά μας, τα οποία προσπαθούν να μας φάνε, μέσο των οικονομικών δολοφόνων της Τρόικας, θα ήμασταν μία χαρά.

Άλλωστε υπάρχει λύση. Η Ρωσία παρακαλάει για ελλιμενισμό στο Αιγαίο και από οτι ξέρουμε με την περίπτωση της Κύπρου, έδωσε 100 δίς + ενοίκιο για τον ελλιμενισμό του στόλου της. Άρα αυτά που λεει η κ. Γιαννακά (στο ΜΕΓΑ σήμερα) και (οι διάφοροι άσχετοι, πλην πολιτικοί αυτής της χώρας), ορίστε τα χρήματα και μα καμία δέσμευση. Όχι σαν την Σούδα, που έχουμε δώσει στους Αμερικάνους, σχεδόν τζάμπα.

Αλλά έχεις εμπιστοσύνη, σε αυτούς τους άχρηστους, Αμερικανοτραφείς, ψευτόπολιτικούς της Ελλάδας?? (Και στα φερέφωνα τους, όπως ο Καρατζαφέρης, για να μην χάσει αργότερα τις υπουργικές θέσεις, συμπράττοντας με τον Σαμαρά)!!!
Δεν έχεις.
Γιατί εάν θέλανε, θα είχαν κατάσχει πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, από τις καταθέσεις των διαφόρων κλεφτών και φοροφυγάδων, στις τράπεζες του εξωτερικού, στις οποίες έχουν και οι ίδιοι χρήματα και οι οποίοι επειδή είναι φτιαγμένοι οικονομικά, έως και τα δισέγγονά τους, (βλέπε διάφορα γνωστά ονόματα, πρώην υπουργούς), δεν τους καίγεται καρφί.

Κανονικά, εάν είχαμε φαλιρίσει, εδώ και 2 χρόνια, τώρα μπορεί να ήμασταν σε ανάκαμψη, ή σε 1-2 χρόνια και όχι να ζούμε το μαρτύριο της σταγόνας και την καταστροφή για τουλάχιστον 2 γενιές ακόμα.
Ας είναι καλά, ο Καραμανλής με τα δάνειά επί βασιλείας του, (Αλογοσκούφη και Παπαθανασίου, κατά την Καθημερινή της Κυριακής του 20/09/2009, είχαμε έλλειμμα, 3 δις ευρώ τον μήνα, αυτή την εξαετία) και μετέπειτα, ο άχρηστος ΓΑΠ και Παπακων/νου, με τις πολιτικές τους.

Θα είχαμε δε παρασύρει και την Γαλλία και ίσος και την Γερμανία, (πράγμα που τρέμουν και φοβούνται και οι δύο χώρες), οι οποίοι χρωστάνε, από 2 τρις ευρώ τουλάχιστον, η κάθε μία και κερδίζουν από τοκογλυφικά επιτόκια του δανεισμού της Ελλάδας, περί τα 3,5-4,0% από τα χρήματα που μας δανείζουν και για αυτό κόπτονται να μην φαλιρίσουμε. Όχι βέβαια γιατί μας αγαπάνε!!!!!!

Και εδώ ακριβός, λειτουργεί με την λογική, του ότι εδώ που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι.
Και αναφέρομαι, στις αποζημιώσεις τις πολεμικές και τα δάνεια του Χίτλερ. (Όχι του τωρινού αλλά του 1940).
Αλλά οι δικοί μας πολιτικοί, πέρα βρέχει, και γιατί είναι ανίκανοι και γατί αντιδρούν λες και τα παίρνουν από την Μέρκελ.

Ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε την πάρα κάτω ιστοσελίδα, για να καταλάβετε το αίσχος αυτής της κυρίας.

Όσο δε και στα ψέματα του Σαμαρά, που θεωρεί ηρωισμό δήθεν την συντήρηση του 13, 14 μισθού.
Να τού θυμίσω ότι.
Στην ουσία χάνουμε 3-4 μισθούς, λόγο περικοπών και κερδίζουμε 2 μισθούς κομμένους, για να κοπούν τον Απρίλιο, που θα ξανά έρθουν από την Τρόικα.
Αλλά τον Σαμαρά τον ενδιαφέρει η καρέκλα και τίποτα άλλο.

Θα μπορούσε δε ένα παιδί να σκεφτεί, ότι με το κόψιμο των μισθών και των υπαλλήλων, (που θα περάσουν από το πτώμα του Ρέπα, όπως έλεγε, χαχαχα ας γελάσω), θα υπάρχει έλλειμμα στα ταμεία, την επόμενη φορά που θα έρθει η Τρόικα και θα γίνουν πάλι περικοπές?????? Μόνο οι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), του μνημονίου δεν μπορούν να το σκεφτούν.

Ακόμα δε, θα μας δώσουν 130 δις, από τα οποία τα 30 θα πάνε στις τράπεζες, μέχρι τώρα σύνολο, περί τα 75 δις ευρώ, ( γιατί κανείς δεν ξέρει) και τα υπόλοιπα 100 δις τον Απρίλιο, (φαντάζομαι μετά από καινούργια μέτρα και εκβιασμούς), σε λογαριασμό, για να εξοφλούμε τα επιτόκια δανεισμού τους.
Δηλαδή για το κράτος τίποτα.
Οπότε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπληρώσουμε τα δανικά, τους τόκους, + τα χρήματα για όπλα που είμαστε υποχρεωμένοι, (λόγο γλειψίματος), να αγοράσουμε, από τις δύο γνωστές και μη εξαιρετέες χώρες.
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά, πιο είναι το όφελος μας, για το οποίο, τόσο πολύ χαίρονται στου Μαξίμου????

Όλο ψέματα και δήθεν, τα ελληνικά κόμματα και από γνώσεις μηδέν. Μας έχουν πείσει δε ότι είναι κατευθυνόμενοι.

Εδώ και ο ΓΑΠ, κοντεύει να γίνει αντίμνημόνιακός, που τους κουβάλησε.

Να σας θυμίσω δε, ότι το κόστος των 300 δήθεν πολιτικών, των συμβούλων, των ευρωβουλευτών, των περί αυτών και των προνομίων των 300, καθώς και το κόστος της Προεδρίας, (σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο πρόεδρος, ο οποίος είναι και διακοσμιτικός, πληρώνετε 1.000 ευρώ την ημέρα), φτάνει εύκολα σχεδόν, τα 3.000.000.000 δις ευρό, τον χρόνο, για μία κάστα ανθρώπων, οι οποίοι είναι άχρηστοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι για την χώρα και το καλό του κόσμου, που τους ταΐζει.

Και μετά κόβουν, συντάξεις, μισθούς, επικουρικές συντάξεις, επιδόματα, τα οποία (επιδόματα), επιπλέον τα έπαιξαν αυθαίρετα και τα έχασαν, σε ομόλογα, (ή πιθανόν έκλεψαν και από αυτά), χρήματα που έχουν πληρωθεί από τον κόσμο στα ταμεία, για τις συντάξεις τους.
Χωρίς να αγγίζουν τα δικά τους χρήματα.

Και δημιουργούν άστεγους και ρετάλια ανθρώπων, από νοικοκύρηδες οικογενειάρχες.

Αυτό πού θα μπορούσα να σας πω, αγαπημένοι φίλοι, είναι τουλάχιστον,
ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Και για τις εκλογές, ΟΧΙ  στα κόμματα του Μνημόνιου, ΟΧΙ σε οικογενιοκρατικά πολιτικά κατεστημένα, ΟΧΙ σε αθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, γιατί δεν έχουν να δώσουν τίποτα στον λαό, (επειδή είναι άσχετοι για το καλό του κράτους).  


Κασιμάτης Γιώργος
Πρώην ΠΑΣΟΚ