Ελεος πια!!!!!

 Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Ήρθε σε συνταξιούχο 84 χρ. και δεύτερο πακέτο Φόρου Αλληλεγγύης, 956 ευρό, για το 2011 εφάπαξ. (τα οποία χρήματα, εγώ δεν πιστεύω ότι πάνε στους φτωχούς, αλλά σε άλλους λογαριασμούς.

Αυτό είναι έξτρα φόρος, για το ίδιο πράγμα, για το οποίο του γίνονται κάθε μήνα κρατήσεις, από την σύνταξή του.



Καλά θα κάνουν λοιπόν, όλοι αυτοί οι άχρηστοι-σκουπιδοτενεκέδες, πού διευθύνουν και είναι σύμβουλοι, του Υπουργείου οικονομικών, αντί να στέλνουν έτσι νούμερα, στον κόσμο, να τα παίρνουν και από εκεί που τα ......
χρωστάνε.



Όχι στους μεγάλο οφειλέτες γιατί εξαρτώνται οικονομικά από αυτούς, και στους ίδιους, (που στο κάτω κάτω, τα έχουν κλέψει), να κάνουν τα στραβά μάτια.



Γιατί δεν έχουμε δει καμία μείωση, ούτε στους παχυλούς μισθούς τους, ούτε στο προσωπικό της βουλής και των υπουργών, (ο θεός να τους κάνει), ούτε στα προνόμιά τους.

Ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς, κωφεύουν, με την δικαιολογία ότι τα δίνουν στο κόμμα, αλλά κτίζουν βίλες στην Εκάλη των 90.000.000 δρχ. Τότε.



Ο Σαχινίδης κάποτε, παραδέχτηκε την ήτα της οικονομικής πολιτικής του, αλλά και στην θέση του παραμένει και από ότι φαίνεται, δεν έμαθε από την αποτυχία του.

Τι περιμένει? να καταστρέψει τελείως την χώρα και τον κόσμο, για να τα μαζέψει και να φύγει????

Όσο για τον Βενιζέλο, μπορεί να είναι ένας καλός συνταγματολόγος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με την οικονομία????



Και τέλος πάντων, δεν μπορούν να βρουν, μία φόρμουλα συνεννόησης, με τους μικρό-λογιστές της Τρόικας, για λιγότερους φόρους???? Τόσο ανικανότητα πια????



Και εάν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, είναι γιατί όλοι αυτοί, (οι ντόπιοι δήθεν πολιτικοί), λειτουργούσαν και συνεχίζουν να λειτουργούν, με την λογική του όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και δυστυχώς λειτουργούν, με όλη την προχειρότητα που μπορούν να διαθέσουν, γιατί είναι άσχετοι οι άνθρωποι.



Και επί τέλους δεν χρειάζεται να είναι κανείς, οικονομολόγος ή φιλόσοφος για να καταλάβει, ότι με μυώσεις μισθών και συντάξεων, από την μία και απανωτά διπλά, τριπλά, τετραπλά, κ.λ.π. χαράτσια δεν σώζεται η οικονομία μιας χώρας, ούτε ανακάμπτει, παρά μπαίνει περισσότερο στην ύφεση.



Έλεος πια, με το γλείψιμο προς την Χιτλερική Γερμανία.



Εάν είναι να πάρουμε το δάνειο και το μισό να το κάνουμε όπλα από αυτήν την χώρα, με αυτή τη σιχαμένη πολιτικό και μετά να χρωστάμε και όλο το ποσό, τότε καλύτερα να μην τα πάρουμε καθόλου και να τελειώνει το θέμα.

Γιατί με τους δικούς μας ανίκανους πολιτικούς, εκεί που μας χρωστούσανε θα μας πάρουν και το βόδι.



Γιατί δεν ακούγεται τίποτα πια, ούτε για τα πολεμικά δάνεια, ούτε για τις πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά ούτε και για τα πρόστιμα που θα έπρεπε να μας πληρώσουν από την Simens.



Τι έγινε, (εκτός από τους αναίσθητους, κλέφτες Έλληνες πολιτικούς, ο θεός να τους κάνει, που τους πλουτίσαμε), εμείς οι βλάκες, θα πλουτίσουμε τώρα και την Γερμανία, δεν πάει πολύ????????? Δηλαδή φτωχέ ελέησέ με να μην σου μοιάσω και από την άλλη, να ακούμε και τα σχόλια????



Αλλά φαίνεται, ότι μάλλον και στους 300 (σωτήρες μας), πρώτα έρχεται η καρέκλα τους και μετά η χώρα και ο κόσμος της, που τους πληρώνει και αδρά.


Κασιμάτης Γιώργος