Μπακογιάννη εναντίον κομμάτων της Αριστεράς για τις χθεσινές αποδοκιμασίες

Μια ακόμη φραστική επίθεση εναντίον της υπέστη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στη διάρκεια επίσκεψής της στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με την σημερινή σκληρή ανακοίνωση του κόμματός της, για το γεγονός ευθύνεται η «επικίνδυνη» εκμετάλλευση της δυσαρέσκεια του κόσμου, από την Αριστερά, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται τέτοιου είδους φαινόμενα...


Υπενθυμίζεται, ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έγινε στόχος των πολιτών, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα όπως «To ΔΗ.ΣΥ. είναι εδώ. Ενωμένο ΔΝΤ», «Κάτω η Χούντα των τραπεζών» και «Έξω οι αλήτες».

Συγκεκριμένα, το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει ότι «έξω από το δημαρχείο της πόλης, τέσσερα οργανωμένα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα αποδοκιμασίας από δήθεν αγανακτισμένους πολίτες».

«Η πρακτική κομμάτων της αριστεράς, με ελάχιστα μέλη τους να οργανώνουν διαμαρτυρίες εναντίον της δράσης άλλων πολιτικών κομμάτων, καπηλευόμενοι την όποια κοινωνική δυσαρέσκεια, είναι επικίνδυνη», τονίζει η Δημοκρατική Συμμαχία και συμπληρώνει ότι «κάποιοι φαίνεται ότι θεωρούν ότι δικαίωμα λόγου και πολιτικής δράσης έχεις μόνο όταν δηλώνεις αριστερός».

Σημειώνεται, ότι η κ. Μπακογιάννη αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο, αύριο, Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, για να συζητήσουν τις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.



24h