καζαμίας 2012 μέρος βου

 Ελλην Φορολογούμενος
Μάιος: 

Ο ΓΑΠ έκανε το καθήκον του και ξέκανε τους δελφίνους που ήθελαν να μπουν αφεντικά στο μαγαζί του μπαμπά του. Η Εθνική τράπεζα ενέκρινε το δάνειο του ΔΟΛ , και με χαρά ο οργανισμός ξανακάνει άλλη μια αίτηση στο καπάκι για ακόμα 30 εκατομμυριάκια . «τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά» είπαν οι άνθρωποι του ΔΟΛ και όλο το πολιτικό στερέωμα της χώρας συμφώνησε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι.

Ιούνιος: 

Με προβλήματα στην αγορά των καυσίμων ξεκινά ο Ιούνης, παρατηρείτε μεγάλη έλλειψη στην αγορά μια και χιλιάδες τούρκοι ......
πράκτορες της ΜΙΤ αγοράζουν βενζίνα ( ο καθένας με το μπετονάκι του) και μετά παίρνει ο κάθε τουρκοπράκτορ τα όρη τα άγρια βουνά.  . Το γεγονός αυτό καταγράφεται από την πολιτική ηγεσία του τόπου και εκφράζεται και επίσημα η έντονη ! ανησυχία της κυβέρνησης .


Ιούλιος: 

Σε όλα τα βουνά έχουμε φωτιές , ακόμα και στο Φαλακρό ! Πού ως γνωστόν δεν έχει βλάστηση . Η φωτιές αποδίδονται από τα κόμματα στον στρατηγό άνεμο , στην κακιά την ώρα , στο κακό μας ριζικό , στον καπιταλισμό . Ο Γαπ που δεν έχει καθήκον πλέον να κάνει ως φέρον το όνομα Παπανδρέου … κάνει κανό ε καγιάκ . Τότε ο Γιώργος χάνεται στο πέλαγος , ο λαός αναθαρρεί και τότε μια τουρκική κανονιοφόρο που τον περισυνέλλεξε , τον αφήνει στη Γλυφάδα . Θλίψη και οργή πάλι για τον ελληνικό λαό.