Επιασαν τον Μάκαρο στα Σκόπια

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων το μεσημέρι της Τετάρτης ο 55χρονος Μάκης Ψωμιάδης σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φυγόδικος επιχειρηματίας φορούσε τζιν παντελόνι και καφέ δερμάτινο μπουφάν ενώ όπως διαπιστώθηκε έχει κόψει το μουστάκι, αλλά........
αυτή η αλλαγή δεν φαίνεται να ήταν αρκετή για να περάσει απαρατήρητος.

Τη στιγμή της σύλληψης του έπινε τον καφέ του σε καφετέρια σε κεντρική πλατεία της πόλης των Σκοπίων και δεν προέβαλε καμία αντίσταση.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφαλείας των Σκοπίων ύστερα από πληροφορίες που παρείχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.



Ο μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ Καβάλας είχε συλληφθεί για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων τον Σεπτέμβριο και μάλιστα προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ είχε δηλώσει ότι «είμαι πολιτικός κρατούμενος και θύμα του συστήματος».

Ο Μ.Ψωμιάδης είχε προσαχθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών ωστόσο λόγω διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος και έκτοτε αναζητούνταν.