Το πέρασμα στην Ινδία

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

«.Δεν είμαστε Ινδία και ούτε πρόκειται να γίνουμε».
3/10/2011 ,Γίγαντας – Γιωργάκης Α. Αναγνώστου , πρωθυπουργός Ρουσφετόβιας
Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή!. Είπε μια φορά την αλήθεια ο Ανελλήνιστος Φιλέλληνας και κανείς δεν τον πιστεύει! Αφήνουμε το συναίσθημα να επικρατήσει της λογικής και της πραγματικότητας! Μιας λογικής και μιας πραγματικότητας  που είναι αμείλικτες υπέρ του «γίγαντα»  και παγκόσμιου στοχαστή!
Κατ αρχάς αν ήμασταν ήδη Ινδία όπως οι ζηλόφθονες υποστηρίζουν, οι έποικοι της Ρουσφετόβιας Πακιστανοί δεν θα ήταν  περισσότεροι από τους Ιθαγενείς. Μπορείτε να φανταστείτε Ινδικό λεωφορείο ειδικά Σαββατοκύριακα μέσα στο οποίο εννέα στους δέκα επιβάτες (9/10) να είναι Πακιστανοί? Θυμίζω εδώ για .......
τους μη γνωρίζοντες τα ανά τον κόσμο γεωπολιτικά τεκταινόμενα πως η «σχέση» σκύλου – γάτας μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως σχέση λατρείας (!) συγκρινόμενη με τις σχέσεις Ινδίας – Πακιστάν. Αν πάλι υπήρχε περίπτωση ενώ δεν είμαστε, να γίνουμε Ινδία  μια απλή αριθμητική σύγκριση ανάμεσα στο πλήθος των φωτεινών σηματοδοτών της πρωτεύουσας της Ρουσφετόβιας  και των εκλεκτών πακιστανών που καθαρίζουν τζάμια και που για την διαδρομή Κηφισιά-Πειραιά θες ένα ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ σε περίπτωση που τα φιλεύσπλαχνα αισθήματά σου σου υπαγορεύσουν να τους πληρώσεις όλους, θα έδειχνε ως νικητή τα φανάρια και όχι τους εποίκους. Σεβασμό λοιπόν στον παγκόσμιο στοχαστή και όχι αμφισβητήσεις
Αν ήμασταν Ινδία ή αν επρόκειτο να γίνουμε ή μόνη μας ανησυχία κυκλοφορώντας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης μας, θα ήταν μην τυχόν και μας την πέσει καμιά συμπαθέστατη αγελαδίτσα και όχι μήπως μας σφάξει σαν αρνί  κανένα εισαγόμενο κάθαρμα για 50 ευρώ! Μπορεί οι φίλοι μας οι Ινδοί να έχουν και αυτοί  τα δικά τους προβλήματα εγκληματικότητας με πρώτες τις γυναίκες εις βάρος των οποίων τα ποσοστά άσκησης κάθε είδους βίας αυξάνονται ανησυχητικά, η Ινδική αστυνομία όμως ούτε επίσημες συστάσεις να μην κυκλοφορούν μονές στο κέντρο της πόλης τους έχει κάνει, ούτε κανείς Ινδος φοβάται μην ξυπνήσει κάποια βραδιά  με την κάνη ενός καλασνικοφ στο κούτελο συμπεριλαμβανομένων εκείνων που στις παράγκες τους αντί για πόρτα έχουν κουρελού. Όποιος δε κακεντρεχής σπεύσει να ρωτήσει τι θα μπορούσε να φοβηθεί κάποιος φτωχός πολίτης που αντί για πόρτα έχει κουρελού στην είσοδο του σπιτιού του τον παραπέμπω στους δυστυχείς και πάμπτωχους συνταξιούχους των 300 ευρώ  τους οποίους τα διάφορα καθάρματα που εποίκησαν την Ρουσφετόβια έχουν φτάσει σε σημείο μέχρι και να τους ξεδοντιάζουν για ένα χρυσό δοντάκι
Αν ήμασταν Ινδία ή αν επρόκειτο να γίνουμε δίπλα στα σφραγισμένα από τον ετσιγουσταρισμό των εγχώριων αιώνιων φοιτητοπατέρων και φοιτητομανάδων Πανεπιστήμια θα βλέπαμε παραρτήματα των μεγαλυτέρων πανεπιστημίων του κόσμου όπως το ΜΙΤ  και όχι οικοδομικά υλικά για να χτίζουν οι διάφοροι κατά συνείδηση και κατά προσωπική τους επιλογή  αγράμματοι ντενεκέδες τους καθηγητές τους
Χώρια η de facto διπλή «πολιτογράφησή» μας στα «μητρώα» της «Μητέρας Πατρίδας» η οποία αποτελεί καρπό αφ ενός μεν  της ευγενικής προσφοράς του Ταγιπ Πασά,  αφ ετέρου δε της διαχρονικής εθνικής ξεφτίλας  εγχώριων προσκυνημένων πολιτικών – Ραγιάδων. Είναι άραγε δυνατόν το τουριστικό θέρετρο των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, το οποίο έχει πάρει τον χωρίς επιστροφή δρόμο προς την «Μαμά Πατρίδα» να γίνει Ινδία? Είναι δυνατόν ο  τηλεπαράδεισος της Τουρκικής σαπουνόπερας που την περιμένουν πως και πως οι νεοκυράτσες της Ρουσφετόβιας να γίνει Βollywood?  Αν είναι να γλυτώσουμε απ το μοιραίο του Νεοοθωμανισμού,  ναι Παναγία μου, χίλιες φορές να γίνουμε Ινδία αλλά δεν το βλέπω. Τριπλή Ιθαγένεια δεν προβλέπεται πουθενά στον κόσμο!
Αφήστε το τάμα του «γίγαντα» περί Δανίας του Νότου! Είναι δυνατόν ο παγκόσμιος στοχαστής που όχι μόνο έχει μαζέψει περισσότερα διεθνή βραβεία ακόμα και από τον Αινστάιν, αλλά αποτελεί παράλληλα και  προσωποποίηση της ανθρώπινης ειλικρίνειας να «πατήσει» τέτοια υπόσχεση ?
Είναι δυνατόν αυτός που θεοποίησε  την πράσινη ανάπτυξη και τα πράσινα άλογα  να μας αφήσει να γίνουμε χώρα ιερών αγελάδων με πυρηνικό πρόγραμμα?
Όχι Ινδία ούτε είμαστε ούτε ποτέ θα γίνουμε.
Μην σας ξεγελά το γεγονός ότι κάπου η δική μας κατρακύλα με ταχύτητα φωτός διασταυρώνεται με την βήμα-βήμα αργή αλλά σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης των συμπαθέστατων Ινδών. Μην σας ξεγελά το γεγονός πως  πήγαμε πριν απ τους φίλτατους Ινδούς  στο διάστημα και τα άστρα χάρη στα αερόστατα-φούσκες των τεταρτοκοσμικών Μαβρογιαλούρων υποτιμώντας  την τριτοκοσμική Ινδία που έχτιζε λιθαράκι – λιθαράκι  το διαστημικό της  πρόγραμμα μέσα στην φτώχια της!
Όχι Ινδία ούτε είμαστε ούτε ποτέ θα γίνουμε. Εμείς είμαστε δρομολογημένοι από την «Θεία Δίκη» για «αλλού»! Και η Θεία Δίκη δυστυχώς για μας είναι άμεμπτη και ανίκητη. Ο προορισμός μας, το τέρμα τους  περίφημου 4ΟΥ δρόμου του Σοσιαλισμού του εκλεκτού κωπηλάτη Αναγνώστου, αυτό που μας μέλλει  να γίνουμε δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απ αυτό που μας αξίζει!
Το πέρασμα στην Ινδία είναι απλά κομμάτι της διαδρομής. Τα καλλίτερα έρχονται…
  
ΥΓ1 Σε όσους πιστεύουν πως η εξίσου ανίκητη ανθρώπινη βλακεία δια του απόλυτου εκπροσώπου της του γίγαντα «Αναγνώστου» μπορεί να γίνει ανάχωμα της Θειας Δίκης αναγκάζοντας τον «εισαγγελέα του σύμπαντος» να μας απαλλάξει, υπενθυμίζω πως δυστυχώς εισαγγελεύς και Αναγνώστου έχουν τον ρόλο συνοδηγού και οδηγού στο ίδιο όχημα. Ακόμα κι αν ο πρώτος απαλλάσσοντας τον δεύτερο λόγω βλακείας του πει «πάρ ‘το  αλλιώς» ο φωστήρας Αναγνώστου  αδυνατεί να στρίψει!
Σε όσους πάλι θεωρούν την Θεία Δίκη ανύπαρκτη, θα ήθελα απλά να θέσω ένα ερώτημα. Πριν πολλά χρόνια ο παππούς του γίγαντα Αναγνώστου κατασκεύασε μια βόμβα. Πριν λίγα χρόνια ο μπαμπάς την πυροδότησε. Τώρα σκάει στα χέρια του κανακάρη «Αναγνώστου»!   Αν αυτό δεν είναι Θεία Δική και νομοτέλεια του Σύμπαντος τότε τι είναι?
Katsikas.george@gmail.com