ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
     Την απορία την έχουμε .Όλος ο κόσμος στα κάγκελα. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ  άνω κάτω. Και η τρόικα του ΠΑΣΟΚ – ΛΟΡΔΑ (Λοβέρδος, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου)- μιλάει στην κοινωνία για άλλες πολιτικές: αλήθεια τόσα χρόνια που ήταν σε αξιώματα γιατί δεν τις εφάρμοζαν, και τους έπιασε τώρα ο πόνος να τις εφαρμόσουνε?. Προφανώς επειδή θέλουν να αποτελειώσουν την κοινωνία με έναν άλλο καινούριο φορέα στον οποίο θα χωρέσουν όλοι οι ακραίοι μνημονιολάτρες.
     Το θέμα δεν είναι όμως η τρόικα της ΛΟΡΔΑΣ – όνομα και πράμα για τον πεινασμένο λαό. Το θέμα είναι ότι όλος αυτός ο ξεσηκωμένος, κατά εκατομμύρια λαός,  δεν μπορεί να έχει άδικο και να έχει......
δίκιο η κυβερνητική πολιτική. Δεν διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα. Έστω και την ύστατη στιγμή ας αλλάξει ρότα. Παροξυσμός ομαδικός δεν υπάρχει, πολύ περισσότερο που το ένστικτο του λαού και η φωνή του είναι ένα κλικ πριν τη Μεγάλη Οργή. Ας αφουγκραστούν την κοινωνία. Αύριο και μεθαύριο δεν απεργούν μόνο οι νεκροί. Αλλά και αυτοί αν υπήρχε η δυνατότητα θα ξεσηκώνονταν από μια πολιτική που έχει στοιχειώσει τη χώρα και την οδηγεί στον όλεθρο.