ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΛΙΝ

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο κ. Όθωνας υπήρξε θύμα λατρείας από κάτοικο του Ρεθύμνου, που μαζί με άλλους τον έκραξαν- κατά το κοινώς λεγόμενο- μετά φωνών και αυγών. Κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσουν αυτές οι εκδηλώσεις πολιτικής λατρείας.

Η κ. Ντόρα κατηγορεί τη Ν.Δ. για ακροδεξιά στροφή και δεν σκέφτεται ότι για να φτάσουν να καταδικάζουν οι πολίτες τη δική της και του ΠΑΣΟΚ την πολιτική και να στρέφονται στην άκρα δεξιά, πόση απόγνωση και μίσος έχουν για τη φιλομνημονιακή της πολιτική. Ας ψαχτεί η θυγατέρα για κάτι καλύτερο για τον εαυτό της, γιατί έχει πάει φούντο και..........
δεν θα ξεκολλήσει εύκολα από κει.

Λέτε η κ. Λιάνα την επόμενη φορά να πάει με σαγανάκι παστουρμά στη Βουλή και κανά καρτούτσο για να θρηνήσει για τους απολυμένους των επιχειρήσεων του ΚΚΕ;. Δεν το βρίσκουμε πιθανό, αλλά θα ήταν δίκαιο κυρία Κανέλλη. Όλοι οι εργαζόμενοι πένοται και πεινάνε, και όχι μόνο αυτή των αντίπαλων προς το ΚΚΕ κομμάτων.

Οι Αγανακτισμένοι πάνε και πάλι Πλατεία. Καιρός ήταν ρε παιδιά, αφού χάλασε ο καιρός, δεν πάνε μπάνιο, κάτι άλλο έπρεπε να κάνουν. Αρκετές διακοπές έκαναν για να ξεκουραστούν από την αντιμνημονιακή αγανάκτηση τους...

Και μεις που είχαμε μελαγχολήσει γιατί είχε μείνει στον πάγο ο κ. Πάγκαλος και δεν μας ούρλιαζε, πάθαμε κάτι από την ξαφνική αλλά εντεταλμένη επανεμφάνιση του για να μας κοινοποιήσει τα μελλούμενα. Πάγκακο το μήνυμα του,  και η αντάρα που έρχεται και για κείνον είναι πολύ κοντά.

Ο δορυφόρος της ΝΑSA δεν έπεσε πάνω στην Ελλάδα. Ακόμα και αυτός μας λυπήθηκε.