Δέκα χρόνια έκλεισαν...

 Ελλην Φορολογούμενος

Δέκα χρόνια έκλεισαν από τη θέσπιση του πρώτου γκέι γάμου στην Ολλανδία το 2001, επέτειος που γιορτάστηκε δεόντως στις δανείστριες χώρες , της χώρας μας , κυρίως στις χώρες της ευρωζώνης .Πιο πολύ το χάρηκαν σε όσους χρωστάμε περισσότερα.
Η έκτη δόση είναι πλέον γεγονός , όπως και οι επόμενες που θα ακολουθούσουν , ενώ η μεγαλύτερη «μάχη» για τον πολυσυζητημένο θεσμό δηλαδή να μας βοηθούν τα πλουσιότερα κράτη δίνεται σε Φιλανδία , Τσεχία και Εσθονία που κάνουν κόνξες ότι και καλά δεν θέλουν να μας ταΐζουν . Δεν γίνεται κύριε αν θες να μετέχεις σε ένωση με την Ελλάδα θα πλερώσεις , τσάμπα δεν γίνεται τίποτα δεν βλέπεις εμάς τους......
Έλληνες που τ’ ακουμπάμε κανονικά για πάντα και δια πάντα .
 Ο Ομπάμα αμφιταλαντεύεται, ο Κάμερον «ψάχνεται» να βρεί τρόπο να μας βοηθήσει , ενώ πολλά πολιτικά παιχνίδια παίζονται από πίσω.
Δέκα χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσε και το πρώτο ζευγάρι που «στεφανώθηκε» επίσημα. Οι σαραντάρες, σήμερα, Ολλανδέζες Χελένε Φάσεν και Αν-Μαρί Τους ζουν ευτυχισμένες στο Μάαστριχτ !!!(τυχαίο δεν νομίζω)  μαζί με ένα αγοράκι 10 κι ένα κοριτσάκι 9 ετών που γέννησε η Αν-Μαρί με σπέρμα όχι και τόσο ανώνυμου δότη.  Ο όποιος εικάζεται ότι είναι ο Καράμπελας , γνωστός από το απόθευγμα που τον παραλλήλιζε με το αιδοίο της Χάιδως .