Κάτοικος Αθήνας ο Μπατατούδης

Ενδιαφέρον δισέλιδο ρεπορτάζ για την επιστροφή του Γιώργου Μπατατούδη στην Ελλάδα φιλοξενεί η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" την Κυριακή (4/9). Συντάκτης της εφημερίδας την περασμένη Πέμπτη (1/9) συνάντησε τον Γιώργο Μπατατούδη στα Εξάρχεια την ώρα που έμπαινε στο σπίτι-γραφείο που διατηρεί στην περιοχή.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφηγήθηκε στην εφημερίδα το περιπετειώδες ταξίδι από την Λιβύη πριν από λίγες ημέρες. "Εφτασα στην Ελλάδα μέσω Μάλτας. Ταξίδευα 37 ώρες με ένα μότορσιπ που ήταν 35 μέτρα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, πρέπει να πάω στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ταλαιπωρήθηκα πολύ", ανέφερε ο Γιώργος Μπατατούδης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια απόφαση του πενταμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης τον περασμένο Μάρτιο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα πέτυχε την αναστολή της εκτέλεσης της δεκαετούς κάθειρξης για υπεξαίρεση 2,5 δις δραχμών σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ποινή προβλέπει περιοριστικούς όρους, καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ, εμφάνιση κάθε 1η και 15η του μήνα στο Αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων αλλά και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Μπατατούδης πήρε την απόφαση να φύγει από την Λιβύη από την στιγμή που προέκυψαν οι βίαιες συγκρούσεις στη χώρα και τα προβλήματα για την οικογένεια Καντάφι με την οποία ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ διατηρεί άριστες σχέσεις.