τι να τα κάνεις λεφτά αφου σε γιαουρτώνουν

Ελλην Φορολογούμενος

Παλιά τότε που η τιβι ήτο ασπρόμαυρη  μέσα της  ζούσε η θεία Όλγα που  ήταν μια ώριμη κυρία, εκεί στα 55-60, που περιφερόταν αποφασιστικά σ 'έναν αγρό και μετέφερε την πείρα της σε καμιά
πενηνταριά νέες νοικοκυρές που είχαν βάλει μπουγάδα στο χέρι εκεί, έτσι σ' ένα υπαίθριο. «Θεία Όλγα» ήταν ακριβώς και το όνομα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιούσαν (είχε και λαμπρυντικούς κόκκους). Δεν θα ήταν παράτολμο να πούμε ότι η διαφήμιση απεδείχθη απείρως πιο επιτυχημένη από το απορρυπαντικό - αν και, βέβαια, είναι λίγο οξύμωρο αυτό.
Τώρα στη νέα χρωματιστή τιβι που τα δείχνει όλα και τα κάνει όλα δεν υπάρχει η θεια Όλγα , αλλά μεσα της ζουν διάφοροι ώριμοι 50ντάρηδες που μεταφέρουν την πείρα τους ! και τις απόψεις . Ε αυτοί οι ώριμοι κύριοι έκαναν πολλά λεφτά χάρη  τις απόψεις τους ( που τυχαία συμφωνούν πάντοτε με την καθεστώσα κυβέρνησης) και με τα λεφτά τους έχτισαν σπίτια μεγάλα και όμορφα στα νησιά του Αιγαίου … αλλά δεν μπορούν να .......βγουν έξω από αυτά , γιατί αυτούς που βρίζουν μέσα από την τιβι που ζουν πήγαν και αυτοί στα νησιά και όπου τους βλέπουν τους γιαουρτώνουν .
Και όπως είπε και ο αρχαίος ημών σοφός μηδένα προ του τέλους κακάριζε !